ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η ομιλία του κ. Μανιού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως άλλη μια γραφική πινελιά σε ένα Συνέδριο που προσέφερε άφθονο υλικό στους συγγραφείς θεατρικών επιθεωρήσεων», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.
«Όταν όμως η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Γεροβασίλη την βρίσκει εξαιρετική, τότε τα πράγματα σοβαρεύουν. Προφανώς επικροτεί και αυτά που είπε περί Ιμπραήμ, αλλά και την προτροπή του να ενωθούν στρατιωτικοί και πολιτικοί για να ανατρέψουν την κυβέρνηση. Φαίνεται ότι το ύφος και η λογική του κ. Πολάκη κυριαρχούν πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ. Αποδείχθηκε άλλωστε και από το γεγονός ότι απέσπασε το μεγαλύτερο χειροκρότημα στο Συνέδριο», καταλήγει, στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ.
Διαβάστε επίσης:
Γιάννης Οικονόμου: Στηρίζουμε στην πράξη τα θύματα βίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Διπλή κακοκαιρία 48 ωρών από σήμερα το βράδυ
- Κωνσταντοπούλου για ανεξαρτητοποίηση Καραγεωργοπούλου: Η αγάπη στο τέλος θα νικήσει!
- Γιάννης Τρίκαρδος: Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας και πρόεδρος του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου
- Domino’s: Άλμα για τη μετοχή μετά την ανακοίνωση βετεράνου της McDonald’s για τη θέση του CEO
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.