ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χτίσθηκε το 1570, αρχικά ως καταφύγιο κυνηγιού σε μια περιοχή της Ρώμης, όπου είχε την έπαυλή του και ο Ιούλιος Καίσαρας!
Θησαυρός αξίας 360 εκατομμυρίων ευρώ, με το όνομα του Καραβάτζιο την κάνει μυθική. Γιατί μία τοιχογραφία του μεγάλου Ιταλού ζωγράφου με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα κοσμεί ένα από τα δωμάτια της βίλας.
Ήταν ιδιοκτησία του πρίγκιπα Νικολό Μπονκομπάνι Λουντοβίζι, που πέθανε το 2018 αφήνοντας κληρονόμους την Αμερικανίδα σύζυγό του Ρίτα και τα τρία παιδιά του από άλλο γάμο.
Πρώην σύζυγος γερουσιαστή που κατηγορήθηκε για αποδοχή δωροδοκίας, συγγραφέας πιπεράτων απομνημονευμάτων από την κοινή τους ζωή, εξώφυλλο στο Playboy, παρ’ ολίγον ηθοποιός και τηλεοπτική δημοσιογράφος, εν τέλει, όμως, κτηματομεσίτρια, η πριγκίπισσα Ρίτα αμφισβητείται σήμερα ανοιχτά από τα παιδιά του Νικολό Μπονκομπάνι Λουντοβίζι.
Η δικαστική διαμάχη και ο πόλεμος μεταξύ τους, ανηλεής. Έτσι η πώληση της βίλας Αουρόρα είναι μονόδρομος. Ως τώρα όμως οι δημοπρασίες δεν έχουν ευοδωθεί.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηγάκης στην εξεταστική επιτροπή: «Επί των ημερών μας, ο ΟΠΕΚΕΠΕ λειτούργησε απολύτως εύρυθμα»
- Ideal: Στο 4,72% αυξήθηκε το ποσοστό ιδίων μετοχών
- Αιγάλεω: Σύλληψη τριών νεαρών για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκε πάνω από ένα κιλό κάνναβης
- Ιράν: Σκάφη των Φρουρών της Επανάστασης προσέγγισαν αμερικανικό τάνκερ στο στενό του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.