ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την προσοχή των πολιτών εφιστά η ΕΛ.ΑΣ για ψευδεπίγραφο μήνυμα που δήθεν αποστέλλεται από την Αστυνομία και το οποίο διακινείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).
Το συγκεκριμένο ψευδεπίγραφο μήνυμα που γράφει, μεταξύ άλλων, ότι «μετά από κατάσχεση ηλεκτρονικής διείσδυσης στον διακομιστή σας υπόκεινται σε διάφορες νομικές διαδικασίες που ισχύουν ιδίως στο θέμα παιδική πορνογραφία, πορνογραφικός ιστότοπος, πορνό στον κυβερνοχώρο», είναι καταφανώς ψευδεπίγραφο και απατηλό και αποστέλλεται από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους πολίτες», επισημαίνει το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
«Παρακαλούνται οι πολίτες να διαγράφουν το συγκεκριμένο μήνυμα και να μην ανοίγουν τα συνημμένα αρχεία για αποφυγή προσβολής από κακόβουλο λογισμικό», όπως αναφέρει ακόμη η σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ξεκινά ενώπιον του ΜΟΔ σήμερα ο πρώτος μάρτυρας στην δίκη του πιλότου
Καιρός: Ανεβαίνει ο υδράργυρος – Έως 21 βαθμούς η θερμοκρασία
Έκρηξη σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι, όπου διαμένει αξιωματικός της ΕΛΑΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοκ στην Υγεία: Το clawback “εξαφανίζει” ογκολογικό φάρμακο από την ελληνική αγορά
- H Όλγα και ο ανασχηματισμός, ο Παπασταύρου και η Αμπελιά, ένας γάμος στη Βουλή, τι θα κάνει ο Γεραπετρίτης στη Νέα Υόρκη και η διπλή τουρκική Navtex
- H λίστα mononews100, το νέο ράλι των 3 και το παλτό, τι λένε οι πονηροί για την ΓΕΚ, οι top επαφές Στάσση και Εξάρχου, τι συμβαίνει πάλι στις Σπέτσες με Κούστα και Φραγγιά, ο χαμός με την Όλγα και το shopping therapy του Μυλωνάκη
- Βασίλης Τερζής: Ο καπετάνιος που έγινε εφοπλιστής με εννέα πλοία