ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία έχει καταστρέψει σχεδόν όλη την αμυντική βιομηχανία της Ουκρανίας, δήλωσε σήμερα ο ουκρανός προεδρικός σύμβουλος Ολέξι Αρεστόβιτς σε βιντεοσκοπημένη ομιλία του με την οποία καλωσόρισε τις προβλέψεις μιας προτεινόμενης συμφωνίας ειρήνης ως κέρδος για την Ουκρανία.
«Έχουν καταστρέψει πρακτικά την αμυντική βιομηχανία μας», δήλωσε ο Αρεστόβιτς.
Ο ίδιος πρόσθεσε πως, βάσει της συμφωνίας ειρήνης που συζητήθηκε προχθές, Τρίτη, με τη Ρωσία, η Ουκρανία θα προστατεύεται έναντι μελλοντικών απειλών από διεθνείς εγγυήσεις ασφαλείας, στις οποίες η Ρωσία δεν θα μπορεί να ασκήσει βέτο.
«Αυτή είναι μια ιδεώδης συμφωνία που βελτιώνει θεμελιωδώς τη θέση μας πολλές φορές», δήλωσε.
Διαβάστε επίσης
Στόλτενμπεργκ: Δεν βλέπουμε υποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων
Ουκρανία: Η IAEA θα αναλάβει την εποπτεία των πυρηνικών σταθμών του Τσερνόμπιλ και της Ζαπορίζια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Cener, Viohalco, ΕΛΠΕ, ΕΛΧΑ, ΕΤΕ, Profile
- Tesla: Νέα τετρακίνητη έκδοση Model Y στις ΗΠΑ με τιμή από 41.990 δολάρια
- Στο Πεντάγωνο ο Νίκος Δένδιας για συνάντηση με τον Πιτ Χέγκσεθ
- ΗΠΑ–Ινδία: Εμπορική συμφωνία με μείωση δασμών στο 18% και τέλος στις αγορές ρωσικού πετρελαίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.