ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στόλτενμπεργκ: Η Ελλάδα και η Τουρκία είναι δύο πολύτιμοι και σημαντικοί Σύμμαχοι, που συμβάλλουν στην κοινή άμυνα και ασφάλεια
Οι συμμαχικές χώρες του ΝΑΤΟ συμφώνησαν να παραταθεί κατά ένα επιπλέον έτος η θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, έως τον Σεπτέμβριο του 2023.
«Είναι τιμή μου η απόφαση των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων να παρατείνουν για άλλο ένα χρόνο τη θητεία μου, ως Γενικού Γραμματέα, έως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2023. Καθώς αντιμετωπίζουμε τη μεγαλύτερη κρίση ασφάλειας για μια ολόκληρη γενεά, στεκόμαστε ενωμένοι να διατηρήσουμε τη Συμμαχία μας ισχυρή και τους λαούς μας ασφαλείς», δήλωσε στο Twitter ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.
Λόγω των ιδιαίτερων περιστάσεων που δημιουργεί ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία, οι Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ συμφώνησαν με ομοφωνία να επανεκλέξουν για ακόμη ένα χρόνο τον Γενς Στόλτενμπεργκ στη θέση του Γενικού Γραμματέα, ανέφεραν αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Ξεπερνούν τους 1.000 οι επιβεβαιωμένοι άμαχοι νεκροί – Μεταξύ των οποίων 90 παιδιά
ΗΠΑ: G7 και ΕΕ θα εμποδίσουν τη Ρωσία να χρησιμοποιήσει τα αποθέματά της σε χρυσό
ΝΑΤΟ: Μεγάλη ενίσχυση των δυνάμεων στην ανατολική πτέρυγα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ας σκεφτούμε ξανά την αρχιτεκτονική – Αφιέρωμα σ΄έναν αντισυμβατικό δημιουργό
- Goldman Sachs: Η βενζίνη παίρνει τη σκυτάλη από το ντίζελ – Βλέπει νέα άνοδο των τιμών
- Γιώργος Περιστέρης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ) σε αναλυτές: Νέα φάση ανάπτυξης από θέση ισχύος
- Τρομακτικές αποκαλύψεις από την OpenAI για ΑΙ agents: Μοντέλα δημιουργούσαν μόνα τους αρχεία για να τα χρησιμοποιήσουν ως πηγές και ύστερα έλεγαν ψέματα για να καλυφθούν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.