ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών εκτιμά ότι μέλη των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων έχουν διαπράξει εγκλήματα πολέμου στην επίθεση που εξαπέλυσαν κατά της Ουκρανίας, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν.
«Η αξιολόγησή μας βασίζεται σε μια προσεκτική ανασκόπηση των διαθέσιμων πληροφοριών από δημόσιες πηγές και τις υπηρεσίες πληροφοριών», είπε ο Μπλίνκεν σε μια ανακοίνωσή του.
«Όπως με κάθε φερόμενο έγκλημα, ένα δικαστήριο με δικαιοδοσία για το έγκλημα είναι τελικά υπεύθυνο για τον προσδιορισμό της ποινικής ενοχής σε συγκεκριμένες υποθέσεις», συμπλήρωσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Λονδίνο: Πάνω από 25 άνθρωποι στο νοσοκομείο μετά από τη διαρροή αερίου χλωρίου στο Ολυμπιακό Πάρκο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TRIAD: Παρουσίασε σε ζωντανή επίδειξη τη λύση πυροπροστασίας καλωδίων FS1
- ΗΠΑ: Δεύτερη δίωξη κατά Comey επί Τραμπ
- ΗΠΑ: Ξεκίνησε η δίκη του Ίλον Μασκ εναντίον της OpenAI και της Microsoft – Αποζημίωση 150 εκατ. δολαρίων, ζητά ο ιδρυτής της Tesla
- Κυριάκος Πιερρακάκης: «Η Ελλάδα μπορεί να καινοτομήσει περισσότερο, να εξάγει γνώση, τεχνολογία και αγαθά»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.