ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα Πέραμος – Δολοφονία 27χρονου: Τον κράτησαν ζωντανό για έξι ημέρες και τον εκτέλεσαν πισώπλατα με 10 σφαίρες
Στη φυλακή θα οδηγηθούν οι συλληφθέντες για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.
Μετά την απολογία τους ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστεους τη γυναίκα και τους δύο άντρες κατηγορουμένους.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες παραδέχτηκαν τη συμμετοχή τους στην απαγωγή ενώ η γυναίκα αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε γνώση ή συμμετοχή στην αρπαγή και ομηρεία του επιχειρηματία.
Διαβάστε επίσης
Απαγωγή Κυπαρίσση: Ποινική δίωξη για 12 πράξεις στους τρεις συλληφθέντες
Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης – Τον είχαν απαγάγει πριν 2 μήνες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φυσικές καταστροφές: Τι αλλάζει με το νέο νομοσχέδιο για τη χορήγηση στεγαστικής αρωγής
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν ανοιχτά τον Νετανιάχου – «Θα τον κυνηγήσουμε και θα τον σκοτώσουμε»
- Υπερταμείο: Ανοίγει ο δρόμος για τα σιδηροδρομικά έργα ΣΚΑ-Οινόη και Μουριές-Προμαχώνας ύψους περίπου 500 εκατ. ευρώ
- Ιράν: Δεκάδες νεκροί στο Ισφαχάν από επιθέσεις σε εργοστάσια και στρατιωτικές εγκαταστάσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.