ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Απήγαγαν 15χρονο την ώρα που πήγαινε στο σχολείο – Τον χτύπησαν και του ζήτησαν 10.000 ευρώ
Αίσιο τέλος είχε το «θρίλερ» με την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, καθώς αφέθηκε ελεύθερος, μετά από δύο μήνες.
Ο 40χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ο οποίος είχε απαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου από το Ντράφι, είναι καλά στην υγεία του, ενώ αφέθηκε ελεύθερος από τους απαγωγείς στη βορειοανατολική Αττική και συγκεκριμένα σε περιοχή του Τατόι.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αφού τον άφησαν οι απαγωγείς, εκείνος πήρε ταξί για τη ΓΑΔΑ, όπου βρίσκεται αυτή την ώρα.
Η οικογένειά του φέρεται να έδωσε το ποσό των 800.000 ευρώ ως λύτρα.
Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς καθώς επέστρεφε στο σπίτι του, από έξοδό του για φαγητό.
Την εξαφάνισή του δήλωσε φίλη του η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο όταν τον άκουσε να φωνάζει «βοήθεια».
Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά οι απαγωγείς ζήτησαν 1.000.000 ευρώ για λύτρα. Στη συνέχεια το ποσό που ζητούσαν είχε μειωθεί στα 700.000 ευρώ, ωστόσο, απαίτησαν ξανά το αρχικό ποσό.
Κατά πληροφορίες, οι απαγωγείς έλαβαν ένα ποσό, αλλά λιγότερο από αυτό που είχαν ζητήσει ως λύτρα.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωνσταντοπούλου: Απορρίφθηκε η άρση ασυλίας της για συμμετοχή σε αγροτικά μπλόκα
- Έφτασε στο Ισραήλ ο Τζέι Ντι Βανς – Αύριο η συνάντηση με Νετανιάχου
- Hermès: Η Grace Wales Bonner είναι η νέα διευθύντρια δημιουργικού της ανδρικής συλλογής του γαλλικού οίκου
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Οι ελλείψεις, ο τόπος… μαρτυρίου για τις ελληνικές ομάδες και η προϊστορία του Μεντιλίμπαρ
