• Κοινωνία

    Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης – Τον είχαν απαγάγει πριν 2 μήνες

    • NewsRoom
    Ο εποιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης

    Γιώργος Κυπαρίσσης


    Αίσιο τέλος είχε το «θρίλερ» με την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, καθώς αφέθηκε ελεύθερος, μετά από δύο μήνες.

    Ο 40χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ο οποίος είχε απαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου από το Ντράφι, είναι καλά στην υγεία του, ενώ αφέθηκε ελεύθερος από τους απαγωγείς στη βορειοανατολική Αττική και συγκεκριμένα σε περιοχή του Τατόι.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αφού τον άφησαν οι απαγωγείς, εκείνος πήρε ταξί για τη ΓΑΔΑ, όπου βρίσκεται αυτή την ώρα.

    Η οικογένειά του φέρεται να έδωσε το ποσό των 800.000 ευρώ ως λύτρα.

    Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς καθώς επέστρεφε στο σπίτι του, από έξοδό του για φαγητό.

    Την εξαφάνισή του δήλωσε φίλη του η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο όταν τον άκουσε να φωνάζει «βοήθεια».

    Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά οι απαγωγείς ζήτησαν 1.000.000 ευρώ για λύτρα. Στη συνέχεια το ποσό που ζητούσαν είχε μειωθεί στα 700.000 ευρώ, ωστόσο, απαίτησαν ξανά το αρχικό ποσό.

    Κατά πληροφορίες, οι απαγωγείς έλαβαν ένα ποσό, αλλά λιγότερο από αυτό που είχαν ζητήσει ως λύτρα.

    Διαβάστε επίσης

    Γιώργος Κυπαρίσσης: Ο επιχειρηματίας που απήγαγαν στο Ντράφι-Οι δράστες φέρεται να ζητούν 1 εκατ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ