ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θύμα τροχαίου έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην οδό Καραγιώργη Σερβίας έπεσε η Άννα Παναγιωταρέα. Ασθενοφόρο την παρέλαβε από το σημείο και τη μεταφέρει στον Ευαγγελισμό.
Η γνωστή δημοσιογράφος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ρίχνοντάς την τραυματισμένη στο οδόστρωμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κα Παναγιωταρέα επιχείρησε να περάσει το δρόμο απέναντι αλλά δεν είδε το αυτοκίνητο που κατέβαινε την Καραγιώργη Σερβίας, ούτε όμως και ο οδηγός την είδε για να σταματήσει.
Αμέσως, κόσμος που βρισκόταν στο σημείο πλησίασε την πεσμένη στο δρόμο Άννα Παναγιωταρέα και κλήθηκε ασθενοφόρο για να την παραλάβει.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου παραμένει στο σημείο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η Άννα Παναγιωταρέα είναι καλά στην υγεία της και το πόσο έχει τραυματιστεί θα κριθεί από τους γιατρούς που θα την εξετάσουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άννα Παναγιωταρέα: Θύμα τροχαίου η δημοσιογράφος έξω από το ΥΠΟΙΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κλειδώνουν» το Αιγαίο για όλο το 2017 οι Τούρκοι – Ετοιμοπόλεμες οι ΕΔ (αναλυτικά ο χάρτης)
ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Στοιχεία-ΣΟΚ από την Αχτσιόγλου: 125.000 εργαζόμενοι αμείβονται με λιγότερα από 100 ευρώ μηνιαίως
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποια έκτακτα μέτρα προκρίνονται ως «ανάχωμα» στις ανατιμήσεις – Ποιες παρεμβάσεις θα κριθούν σε δεύτερο χρόνο
- Citi για Τράπεζα Πειραιώς: Γιατί στο bull σενάριο βλέπει τη μετοχή στα 15,15 ευρώ
- Nέα επίθεση drones και πυραύλων του Ιράν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – «Εμείς θα αποφασίσουμε το τέλος του πολέμου» τονίζουν οι Φρουροί της Επανάστασης
- Τραμπ: «Ο πόλεμος νομίζω θα τελειώσει πολύ σύντομα» – Εξετάζουμε άρση ορισμένων κυρώσεων στο πετρέλαιο (upd)

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.