ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άκρως απόρρητα έγγραφα αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση της Ουκρανίας ετοιμαζόταν να εξαπολύσει επίθεση μέσα στον Μάρτιο εναντίον των φιλορώσων αυτονομιστών στην περιοχή του Ντονμπάς -όπως είναι γνωστή η ανατολική περιοχή της χώρας- ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
Το υπουργείο δημοσιοποίησε έξι σελίδες των εγγράφων, που είναι συνταγμένα στα ουκρανικά και μοιάζουν να αναφέρονται στις προετοιμασίες μονάδων για στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ντονμπάς.
Το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς τονίζει πως δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει με ανεξάρτητο τρόπο την αυθεντικότητα και το περιεχόμενο των εγγράφων.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η MSC Cruises του Τζιανλουίτζι Απόντε αποκτά ναυπηγείο για κρουαζιερόπλοια στις Μπαχάμες – mononewsTV
- Αντώνης Νταλακογιώργος (ΠΕΝΕΝ): Έχουν χτυπηθεί πάνω από 240 πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα
- Τράπεζα Πειραιώς: Επεκτείνει τις δυνατότητες ψηφιακής χρηματοδότησης μέσω συνεργασίας με το Car.gr
- Χρηματιστήριο: Ξεκίνησε με πτώση και κοιτάζει πια τις 1930 μονάδες, με γύρισμα στην Άλφα, πάρτι στην Όπτιμα και άνοδο στην Aegean
