ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Τέλος τα λόγια, τώρα μόνο πράξεις»: Η Ρωσία προαναγγέλλει σκληρή απάντηση μετά την επίθεση σε διυλιστήριο στη Μόσχα
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δήλωσε σήμερα ότι απαιτείται μια έρευνα για το αν η Ρωσία διαπράττει εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία.
«Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει μια ουσιαστική και σαφής έρευνα για αυτό το ζήτημα», είπε η φον ντερ Λάιεν σε συνέντευξή της στο CNN.
Διαβάστε επίσης
Φον ντερ Λάιεν: Επιπλέον κυρώσεις κατά της Ρωσίας αν επιδεινωθεί η κατάσταση επί του πεδίου
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Αυτή η σύγκρουση απέχει πολύ από το να τελειώσει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Βανς προειδοποιεί τους Ισραηλινούς υπουργούς να μην επιτεθούν στη συμφωνία του Τραμπ με το Ιράν
- Βραζιλία: Στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελεσάο», Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα
- ΗΠΑ: Ήρε τον ναυτικό αποκλεισμό στα ιρανικά λιμάνια
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: 8ος πιο δημοφιλής εκπαιδευτικός προορισμός παγκοσμίως για τους Αμερικανούς φοιτητές η Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.