ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της διαδικασίας απόκτησης του 100% των μετοχών των εταιρειών “ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.” και “ΗΡΩΝ ΙΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Ε.”
Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της από 12.07.2021 σχετικής ανακοίνωσης της Εταιρείας, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ενημερώνει πως μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης του επιπλέον 75% των μετοχών της “ΗΡΩΝ ΙΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Ε” τον Οκτώβριο του 2021, ολοκληρώθηκε πλέον και η διαδικασία απόκτησης του επιπλέον 50% των μετοχών της “ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.”.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρόδος: Σε πλήρη εξέλιξη η μεγάλη τηλεπικοινωνιακή άσκηση πολιτικής προστασίας με την ονομασία «Κέρβερος»
- Ρωσία: Η Μόσχα λέει ότι η Ουκρανία παραβιάζει την εκεχειρία με drones και πυρά πυροβολικού
- Κίνα: Δυναμική ανάπτυξη κατέγραψε ο ναυπηγικός τομέας στο πρώτο τρίμηνο του 2026
- Ρύπανση κατά τον ανεφοδιασμό κρουαζιερόπλοιου στον Πειραιά – Δύο συλλήψεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.