ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός έπεσε ένας από τους κορυφαίους στρατηγούς του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ο Ταξίαρχος Αντρέι Σουχοβέτσκι, ο οποίος ήταν ο υποδιοικητής της 41ης Στρατιάς Συνδυασμένων Όπλων της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας της Ρωσίας, πέθανε την ώρα που οι ουκρανικές δυνάμεις απέκρουσαν μια ρωσική επίθεση στο αεροδρόμιο Γκοστομέλ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να πυροβολήθηκε από ελεύθερο σκοπευτή, ενώ ο θάνατός του αποτελεί σοβαρή απώλεια για τις ρωσικές δυνάμεις.
Ο Πούτιν επιβεβαίωσε ότι «ένας στρατηγός πέθανε», καθώς το Κρεμλίνο ανακοίνωσε πριν δυο ημέρες πως 498 Ρώσοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους στις σύγκρουσεις και περισσότεροι από 1.500 τραυματίστηκαν.
Διαβάστε επίσης:
Βλαντιμίρ Πούτιν: Δεν έχουμε κακές προθέσεις προς τους γείτονές μας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέβιν Γουόρς (FED): «Η δέσμευση για πληθωρισμό 2% είναι ισχυρή και αδιαμφισβήτητη»
- Διαμαντοπούλου: «Γελοία» η προσέγγιση για συνεργασία με τον Τσίπρα – «Δεν εκφράζει τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ» απάντησε ο Δούκας
- Stellantis: Σε συνομιλίες με δύο πιθανούς εταίρους για τη Maserati
- Τραμπ: «Είπα στον Μπίμπι ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος ήταν να ρίξουν οι Ιρανοί ένα πυρηνικό όπλο στο κέντρο του Ισραήλ»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.