ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, δήλωσε σήμερα ότι οι λευκορωσικές ένοπλες δυνάμεις δεν θα πάρουν μέρος στη ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.
Ο Λουκασένκο, που είναι στενός σύμμαχος της Ρωσίας, είπε ότι είχε σήμερα μια εκτενή τηλεφωνική συνομιλία με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.
Σημειώνεται ότι η Ρωσία χρησιμοποίησε το έδαφος της Λευκορωσίας για να πραγματοποιήσει την πολύπλευρη εισβολή στην Ουκρανία.
Διαβάστε επίσης:
Ζοζέπ Μπορέλ: Όλα είναι στο τραπέζι για νέες κυρώσεις στη Ρωσία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεισμός 4,1 βαθμών Ρίχτερ στο Προκόπι Ευβοίας
- Ντόναλντ Τραμπ: «Θα κάνω ό,τι πρέπει να κάνω» εάν το Ιράν δεν τηρήσει τη συμφωνία
- Viohalco: 200 εκατ. ευρώ εισέπραξε σε 1,5 χρόνο από τα placements της Cenergy
- Επενδύσεις 120 εκατομμυρίων από Fraport – Κοπελούζο – Κωνσταντακόπουλο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.