ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας και Άμυνας της Ουκρανίας Αλεξέι Ντανίλοφ δήλωσε σήμερα ότι εξοντώθηκαν τα μέλη της επίλεκτης ομάδας των Τσετσένων, οι οποίοι είχαν σταλεί για να δολοφονήσουν τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μεταδίδει το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Ukrinform.
«Η ειδική επιχείρηση την οποία έπρεπε να φέρουν σε πέρας οι Τσετσένοι του Καντίροφ (πρόεδρος της Τσετσενίας-σ.σ.), ήταν γνωστή σ’ εμάς. Λάβαμε πληροφορίες από εκπροσώπους της FSB οι οποίοι δεν θέλουν να συμμετάσχουν σ’ αυτόν τον αιματηρό πόλεμο. Εξοντώθηκε αμέσως εκείνη η ομάδα του Καντίροφ, η οποία στάλθηκε συγκεκριμένα για να δολοφονήσει τον πρόεδρο μας», δήλωσε ο Ντανίλοφ.
Ο Ντανίλοφ δήλωσε ότι η επίλεκτη αυτή ομάδα, χωρίστηκε σε δύο ομάδες. «Τους παρακολουθούσαμε. Η μία εξοντώθηκε άμεσα στον Γκοστομέλ και η άλλη, ας πούμε, βρίσκεται στο στόχαστρο μας».
«Δεν θα παραδώσουμε σε κανέναν, ούτε τον πρόεδρο μας , ούτε την χώρα μας. Αυτή είναι η γη μας, φύγετε από εδώ», πρόσεθσε ο Ντανίλοφ.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
ΔΕΣΦΑ: Δεν διέρχεται από την Ουκρανία ο αγωγός που τροφοδοτεί την Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκη Παπαθεοχάρη: Δίπλα στη θάλασσα… από τη θάλασσα
- Ευτύχης Βασιλάκης: Κεφαλαιοποίηση στα όρια του 1 δισ. ευρώ και το ξεχασμένο «buy back»…
- Η σφαγή των αμνών, ο super Κόκκαλης και το ράλι της Intralot, τα νέα πλοία του Νίκου Βαρδινογιάννη, ποιος εφοπλιστής είπε «είμαι χαζός», ο νταλαβεριτζής manager σε νέες περιπέτειες και το κάλεσμα του Αποστολόπουλου
- Τράπεζα της Ελλάδος: Αυξήσεις μισθών, έλλειψη προσωπικού οδηγούν σε αύξηση κόστους για τις επιχειρήσεις
