ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη δευτερολογία του, διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια και διαβεβαίωσε ότι υπάρχει πλήρης σύμπνοιας και ενότητα στο εσωτερικό της κυβέρνηση.
Διόρθωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα που είπε ότι δεν συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ λέγοντας ότι συνεδρίασε την προηγούμενη Πέμπτη και ότι ο ίδιος μίλησε με όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ τηλεφωνικά για την απόφαση αποστολής στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία.
Μάλιστα ειρωνεύτηκε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας του ότι αν ψάχνει για εσωκομματικά προβλήματα ας κοιτάξει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε επίσης:
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ξεκίνησε ο βομβαρδισμός στο Κίεβο – Χτυπήθηκε ο Πύργος τηλεπικοινωνιών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣΕΠΕΕ: Στα 276 εκ. ευρώ οι εξαγωγές ενδυμάτων το α’ τετράμηνο – Αύξηση 2,1%
- Μίνα Καραμήτρου: Επέστρεψε στην εκπομπή με νάρθηκα μετά το ατύχημα με το κλιματιστικό (video)
- Εθνική Τράπεζα: Στρατηγική συνεργασία με SAP για την ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρικής τραπεζικής
- ΥΠΑ: Άνοδο 8,5% στην επιβατική κίνηση το α’ πεντάμηνο του 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.