ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη δευτερολογία του, διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια και διαβεβαίωσε ότι υπάρχει πλήρης σύμπνοιας και ενότητα στο εσωτερικό της κυβέρνηση.
Διόρθωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα που είπε ότι δεν συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ λέγοντας ότι συνεδρίασε την προηγούμενη Πέμπτη και ότι ο ίδιος μίλησε με όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ τηλεφωνικά για την απόφαση αποστολής στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία.
Μάλιστα ειρωνεύτηκε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας του ότι αν ψάχνει για εσωκομματικά προβλήματα ας κοιτάξει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε επίσης:
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ξεκίνησε ο βομβαρδισμός στο Κίεβο – Χτυπήθηκε ο Πύργος τηλεπικοινωνιών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κοινωφελές Ίδρυμα Νικόλα Δ. Πατέρα: Στηρίζει την οικογένεια αστυνομικού που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα
- Συνομιλίες μεταξύ Χαμάς και ΗΠΑ για κατάπαυση πυρός και ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
- Ζελένσκι: Θα περιμένω τον Πούτιν την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη για συνομιλίες
- Παπασταύρου: Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της υποεπιτροπής Ενέργειας της Βουλής των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ
