ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση Πλεύρη με Πιαντεντόσι στη Μάλτα: Στο επίκεντρο η μείωση των παράνομων αφίξεων και τα κέντρα επιστροφών
Το θρίλερ με την Intralot και η αλήθεια για τα κέρδη του 2026, ποιες εταιρείες θα κατέβουν στον διαγωνισμό για τη σίτιση, η επιτυχία της Νίκης, οι νέες business του Λιάκου, τι έλεγε η Κίμπι στον Αργυρό στο FaceTime, και 2 quiz για τον ξυπόλυτο που φλερτάρει τη διάσημη και την κοινή πρόσκληση σε πάρτι με black tie
Στην Πολωνία έφτασαν τα αεροσκάφη που μετέφεραν την ανθρωπιστική βοήθεια από την Ελλάδα, προκειμένου να προωθηθούν στην Ουκρανία.
Το υλικό συνόδευε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος μοιράστηκε στιγμιότυπα από την άφιξη στο αεροδρόμιο και την υποδοχή των Ελλήνων.
«Η Ελλάδα πάντα με τη σωστή πλευρά της ιστορίας! Αποστολή εξετελέσθη», γράφει σε ανάρτησή του στο Instagram.
Σε προηγούμενη ανάρτησή του, που συνοδευόταν από εικόνες του τραγικού αντίκτυπου της ρωσικής εισβολής στη ζωή αμάχων, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας είχε γράψει:
«Στον πόνο του πολέμου η Ελλάδα απαντάει άμεσα με τόλμη και έμπρακτη αλληλεγγύη! Στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Ουκρανικού λαού… Ποτέ κανένας μόνος…».
Σημειώνεται ότι η ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία εστάλη με πτήση αεροπλάνου cargo, που αναχώρησε γύρω στις 16.00 το απόγευμα της Κυριακής. Η κίνηση αυτή ήλθε σε συνέχεια και της σύσκεψης υπό τον Πρωθυπουργό που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο συντονισμός έγινε από το Υπουργείο Άμυνας.
Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο της αποστολής, πρόκειται για το ιατροφαρμακευτικό υλικό που ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης και επιπλέον φάρμακα, κουβέρτες, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Δείτε την ανάρτηση:
View this post on Instagram
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Τηλεφωνική επικοινωνία Ζελένσκι με τον Οικουμενικό Πατριάρχη
Η γερμανική E.ON απορρίπτει το ενδεχόμενο αναστολής λειτουργίας του αγωγού Nord Stream 1
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Αρκετά καλή η συνάντηση Γουίτκοφ και Κούσνερ με τον Πούτιν, θα ήθελε να τερματίσει τον πόλεμο
- Άροσις: Διψήφια ανάπτυξη αλλά επιστροφή σε ζημιές για την επένδυση Ν. Καραμούζη στα όσπρια
- ΑΚΤΩΡ: Σε εξαγορές και επενδύσεις θα διατεθούν τα κεφάλαια από το ομόλογο έως 140 εκατ. ευρώ – Το πλάνο του ομίλου
- Πώς απαντάει ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα – Το άτυπο ντιμπέιτ μεταξύ των δύο