ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διευκρινίσεις για τις δραστηριότητες του Ομίλου στην Ουκρανία έδωσε η Πειραιώς Financial Holdings σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με τα πρόσφατα γεγονότα στην Ουκρανία.
Ειδικότερα, η Πειραιώς Financial Holdings ενημερώνει ότι οι δραστηριότητες του Ομίλου στην Ουκρανία αφορούν σε ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, την JSC Piraeus Bank ICB, καθώς και σε επενδύσεις ακινήτων που αντιστοιχούν σε περίπου 0,2% του συνολικού ενοποιημένου ενεργητικού της Πειραιώς Financial Holdings στις 31 Δεκεμβρίου 2021.
Διαβάστε επίσης
Χρήστος Μεγάλου (Τράπεζα Πειραιώς): Τα κεφάλαια πελατών υπό διαχείριση ενισχύθηκαν κατά 1 δισ. το 2021
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπαστράτος: Νέος στρατηγικός ρόλος για τον Ιάκωβο Καργαρώτο – Ο Αλέξανδρος Χατζόπουλος αναλαμβάνει αντιπρόεδρος
- Χρηματιστήριο: Με τι κεφαλαιοποίηση θα κάνει ανακοινώσεις για Aktor ο Εξάρχου, τι συμβαίνει στις τράπεζες
- Κικίλιας: 4 εκατ. ευρώ για κατοίκους και επιχειρήσεις των νησιών μέσω του Μεταφορικού Ισοδύναμου Καυσίμων
- Chevron: Οι τιμές στα καύσιμα θα υποχωρήσουν, αλλά όχι από τη μία μέρα στην άλλη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.