ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα χέρια των Ρωσικών δυνάμεων φέρεται να έπεσε ο πρώην Πυρηνικός Σταθμός του Τσέρνομπιλ.
Όπως είχε μεταδώσει νωρίτερα το CNN, ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι έγραψε στο Twitter ότι στρατιωτικές δυνάμεις της χώρας του πολεμούν για να αποτρέψουν τα ρωσικά στρατεύματα από το να καταλάβουν το πρώην πυρηνικό εργοστάσιο.
«Οι ρωσικές δυνάμεις κατοχής προσπαθούν να καταλάβουν το Τσέρνομπιλ. Οι ουκρανικές δυνάμεις θυσιάζουν τη ζωή τους για να μην επαναληφθεί η τραγωδία του 1986», έγραψε ο Ζελένσκι στο Twitter.
Διαβάστε επίσης
Ρωσική εισβολή: Συγκρούσεις για την κατάληψη του Τσέρνομπιλ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ας σκεφτούμε ξανά την αρχιτεκτονική – Αφιέρωμα σ΄έναν αντισυμβατικό δημιουργό
- Goldman Sachs: Η βενζίνη παίρνει τη σκυτάλη από το ντίζελ – Βλέπει νέα άνοδο των τιμών
- Γιώργος Περιστέρης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ) σε αναλυτές: Νέα φάση ανάπτυξης από θέση ισχύος
- Τρομακτικές αποκαλύψεις από την OpenAI για ΑΙ agents: Μοντέλα δημιουργούσαν μόνα τους αρχεία για να τα χρησιμοποιήσουν ως πηγές και ύστερα έλεγαν ψέματα για να καλυφθούν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.