ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φουλ ερωτευμένος με την Καμίλ Ρόου είναι ο Τεό Νιάρχος.
Το λαμπερό ζευγάρι γιόρτασε μαζί την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ το πανέμορφο μοντέλο δημοσίευσε σε Instagram Story μια φωτογραφία από την υπέροχη βραδιά που πέρασαν.
Συγκεκριμένα, η 32χρονη Καμίλ, πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret, ανέβασε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία τους που δίνουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα. Μάλιστα, πρόσθεσε και το emoji της κατακόκκινης καρδιάς.
Ο «χρυσός» κληρονόμος και μικρότερος αδελφός του Σταύρου και της Ευγενίας Νιάρχου, είναι από τους πιο περιζήτητους εργένηδες στον κόσμο. Είναι μαζί με την Καμίλ τα τελευταία 3,5 χρόνια και όλα δείχνουν πως είναι αχώριστοι.
Γεννημένη στο Παρίσι, όπου και έμεινε εκεί μέχρι τα 21 της, η Καμίλ μετακόμισε στη συνέχεια στη Νέα Υόρκη και έπειτα στο Λος Άντζελες.
Υπήρξε ζευγάρι με τον διάσημο τραγουδιστή, Χάρι Στάιλς.
Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης:
Ντάσα Ζούκοβα, Σταύρος Νιάρχος και Ευγενία Νιάρχου: Οικογενειακό πάρτι στην Ελβετία
Τεό Νιάρχος: Το λαμπερό πάρτι γενεθλίων του – Δείτε φωτογραφίες
Τεό Νιάρχος: Με χειρουργική μάσκα αμύνεται κατά του κορονοϊού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Προσωρινή παύση του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
- Αστυνομικά μέτρα στον Άγνωστο Στρατιώτη λόγω πορείας φοιτητικών συλλόγων
- Δένδιας: Συζητήσαμε για τον καλύτερο συντονισμό των αρμοδιοτήτων του Δήμου για τον Άγνωστο Στρατιώτη – «Καλή τύχη στην κυβέρνηση» λέει ο Δούκας
- Σκάνδαλο στο NBA με στημένους αγώνες: Μεταξύ τους και ο αγώνας των Μπακς με τους Λέικερς
