ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε 75χρονος ψαράς στο αλιευτικό καταφύγιο Αγιόκαμπου στον Βόλο, ο οποίος είχε πάει το μεσημέρι της Παρασκευής για να ψαρέψει.
Συγκεκριμένα, μεσημέρι της Παρασκευής ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα Αγιοκάμπου για τον τραυματισμό του 75χρονου.
Άμεσα κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Αγιάς. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Διαβάστε επίσης:
Τραγωδία στην Πάτρα: «Ας ψάξουν ό,τι θέλουν», λέει η μάνα που έχασε τα τρία κοριτσάκια
Παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά με θερμοκρασίες έως -6 βαθμούς
Ρωσία: Περισσότερα από 30 ρωσικά πολεμικά πλοία άρχισαν γυμνάσια κοντά στην Κριμαία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στουρνάρας για κόκκινα δάνεια: Αναγκαία και χρήσιμη η ρύθμιση για το Ν. Κατσέλη
- Αποκολλήθηκε με ίδια μέσα το «Κίσσαμος» μετά από προσάραξη στη Μήλο λόγω μπλακ άουτ – Στο πλοίo βρίσκονται 1.246 επιβάτες
- Κλιμάκωση μετά τα πλήγματα των ΗΠΑ – Οι Φρουροί της Επανάστασης επιτέθηκαν κατά αμερικανικών θέσεων στον Κόλπο
- Το Τσιπριστάν και οι φωστήρες του, η υπερπλούσια διαβίωση και βάλε το πράσινο φουστάνι εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις με ΠΑΣΟΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.