ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε περίπου 12 χιλιάδες ανέρχονται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αιτήσεις αποζημίωσης που υποβλήθηκαν στην εταιρεία “Αττική Οδός“, για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι επιβάτες των εγκλωβισμένων αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κακοκαιρίας.
Η πλατφόρμα έκλεισε στις 5 το απόγευμα και από αύριο αρχίζει η επεξεργασία και ο έλεγχος των στοιχείων που δήλωσαν οι οδηγοί.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στόχος είναι σε περίπου σε μια εβδομάδα να αρχίσουν οι πληρωμές των 2.000 ευρώ ανά αυτοκίνητο.
Διαβάστε επίσης
Βροχή καταγγελιών εργαζομένων στη ΓΣΕΕ – Αναλυτικά στο Mononews
Στυλιανίδης: Λέει ψέματα η Αττική Οδός -Δεν μας ζήτησαν να κλείσουμε προληπτικά το δρόμο για τα φορτηγά
Σκέρτσος: Οφείλουμε ένα μεγάλο συγγνώμη, χρειάζεται βελτίωση του μηχανισμού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κίνα: Δυναμική ανάπτυξη κατέγραψε ο ναυπηγικός τομέας στο πρώτο τρίμηνο του 2026
- Ρύπανση κατά τον ανεφοδιασμό κρουαζιερόπλοιου στον Πειραιά – Δύο συλλήψεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου
- Διπλή ψήφος εμπιστοσύνης στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Γιατί Moody’s και S&P έδωσαν επενδυτική βαθμίδα στον ελληνικό όμιλο
- Ισπανία-χανταϊός: Υγειονομικοί αξιωματούχοι επιβιβάζονται στο κρουαζιερόπλοιο για να ξεκινήσει η απομάκρυνση των επιβατών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.