ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή
Ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Σίφνου και Μήλου, βραδινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ” Ν.Π. 10638, ότι εκτελώντας το προγραμματισμένο δρομολόγιο του πλοίου από λιμένα Πειραiά για Κύθνο -Σέριφο -Σίφνο – Μήλο – Κίμωλο – Φολέγανδρο – Σίκινο – Ίο – Θήρα, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στους λιμένες Σίφνου και Μήλου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.
Το ανωτέρω πλοίο αγκυροβόλησε με ασφάλεια εντός του όρμου της νήσου Μήλου, μέχρι την βελτίωση των καιρικών συνθηκών, ενώ επί του πλοίου παρέμειναν εκατόν εξήντα (160) επιβάτες, σαράντα πέντε (45) Φ/Γ οχήματα, πενήντα εννέα (59) Ι.Χ. οχήματα και εννέα (09) δίκυκλα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Από ένα μικρό ενδοκρινολογικό εργαστήριο σε έναν σε έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους υγείας στη χώρα
- Ο νέος άσσος της Χήτος μετά το Ζαγόρι
- Τα περιθώρια ανόδου των αναλυτών για Metlen, Motor Oil, Titan, ΔΕΗ, HELLENiQ Energy και Elvalhalcor
- Η Μυκονιάτικη Πανσέληνος, οι Πλόες στην Άνδρο, καλλιτεχνικές συναντήσεις στο Κάπρι, μία μέρα δίπλα στη θάλασσα της Γλυφάδας και η κομψή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.