ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μητσοτάκης στον Ευρωπαίο Επίτροπο για το Κλίμα: Στήριξη πολιτών και επιχειρήσεων απέναντι στο υψηλό ενεργειακό κόστος – Επανεξέταση του ETS
Δράση για την εξάλειψη της οπαδικής βίας αναλαμβάνει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνεργασία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Όπως ανέφερε την Παρασκευή ο ΣΚΑΪ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ,Τάκης Θεοδωρικάκος πρόκειται να καλέσουν τις επόμενες ημέρες όλους τους εμπλεκομένους -αθλητικές ομάδες, παράγοντες και οργανωμένους οπαδούς- να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την εξυγίανση του χώρου.
Θα παραμείνουν, ακόμη, σε διαρκή επαφή για να απομακρύνουν τα κακοποιά στοιχεία από τα γήπεδα και τους αθλητικούς χώρους. Επιπλέον, ο κ. Θεοδωρικάκος προανήγγειλε συνεχείς ελέγχους στους συνδέσμους φιλάθλων τονίζοντας ότι οι παράνομοι θα κλείνουν.
«Πολιτεία και αθλητικοί παράγοντες οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να μπει τέλος στο χουλιγκανισμό μέσα και έξω από τα γήπεδα», ανέφερε.
Διαβάστε επίσης
Ο winner Ανδρουλάκης και ο looser Τσίπρας ως απόδειξη ότι αλλάζει το πολιτικό σκηνικό
Τάκης Θεοδωρικάκος: Συνεχείς οι έλεγχοι στους συνδέσμους φιλάθλων, οι παράνομοι θα κλείνουν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Συνεχίζει την κατρακύλα ο Γ.Δ., στο -1,90% – Βουτιά για Titan στο -3,35%, βαριές απώλειες και για Metlen, Coca Cola HBC και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Public: Εισιτήριο και στη διασκέδαση
- Wall Street: Ανάκαμψη στις τεχνολογικές μετοχές μετά το sell-off των 3 τρισ. δολαρίων – Άνοδος για Nvidia και Nasdaq
- ΣΕΒ: Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος επισκέφτηκε το εργοστάσιο της Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.