ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο βοήθημα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο υπουργός Ναυτιλίας τόνισε ότι ο πρωθυπουργός δεν έκανε τις εξαγγελίες, σκεπτόμενος τις εκλογές.
Συγκεκριμένα, τόνισε πως «η χώρα είναι υπό επιτροπεία και η κυβέρνηση προσπαθεί να την βγάλει από αυτή». Όσον αφορά την αξιολόγηση, ο κ.Κουρουμπλής είπε «ότι θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα και χωρίς να πειραχθούν τα εργασιακά. Το βοήθημα δόθηκε χωρίς να σκέφτεται η κυβέρνηση τις εκλογές. Οι εκλογές θα γίνουν το 2019 και τότε ο ελληνικός λαός θα μας κρίνει αν πετύχαμε στο έργο μας».
Μάλιστα, επεσήμανε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης για το 2017 είναι να μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ στους αναπήρους άνω του 80%.
Τέλος ο κ. Κουρουμπλής, σχολιάζοντας την λήξη της απεργίας των ναυτεργατών επισήμανε «ότι πρυτάνευσε η λογική και η ψυχραιμία,ωστόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι πολλά και πρέπει να κάτσουμε στο τραπέζι για να τα λύσουμε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εορταστικό ωράριο 2017: Ώρα για ψώνια – Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προϋπολογισμός 2017: Εγκρίθηκε με 152 ψήφους – Γενικευμένη επίθεση της αντιπολίτευσης στον Τσίπρα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντινούπολη: Ο τρόμος επέστρεψε – 29 νεκροί σε 45 δευτερόλεπτα από δύο φονικές εκρήξεις (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κινούμαι Ηλεκτρικά: Αύξηση προϋπολογισμού κατά 3 εκ. ευρώ και παράταση αιτήσεων για 3 μήνες
- ΤτΕ: Στις 30 Απριλίου η έναρξη καταβολής μερίσματος χρήσης 2025
- Χρηματιστήριο: Νέοι κραδασμοί λόγω rebalancing
- Capital Tankers: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την μεγαλύτερη άντληση κεφαλαίων όλων των εποχών από ναυτιλιακή στο Χρηματιστήριο του Όσλο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.