ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πολύ χαμηλές αρνητικές θερμοκρασίες σημειώθηκαν και σήμερα το πρωί στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας, με τον ισχυρότερο παγετό να σημειώνεται στη Βοιωτία, αφού η χαμηλότερη τιμή καταγράφηκε στη Θήβα (Νέα Οδό) με -14,7 °C.
Σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, οι επόμενες χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής σημειώθηκαν σε Λιβαδειά -12,7, Λευκοχώρι Φθιώτιδας -12,5, Κωπαΐδα -12,3, Φλώρινα -11,3, Νέο Καύκασο Φλώρινας -11,2, Μαυρολιθάρι Φωκίδας -10,6 και Κίτρινη Λίμνη Κοζάνης -10,3 βαθμοί.
Διαβάστε επίσης:
Με αφορμή την χιονοκαταιγίδα Ελπίδα να σκεφτούμε πόσο μας φθείρει η αέναη γκρίνια και εκτόξευση κατηγοριών
Καιρός: Επιστρέφουν βροχές και χιόνια
Σούπερ μάρκετ: Τι ώρα ανοίγουν και κλείνουν σήμερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης: 4+1 μεταρρυθμίσεις για καλύτερες παροχές υγείας
- Χρειαζόμαστε θεσμική ώθηση για τη δίκαιη αύξηση μισθών και διαθέσιμου εισοδήματος
- Γεύσεις και Μνήμες από την Άντζελα Γκερέκου, το dinner στην οικία Τσάκου-Κριθαριώτη, το party του StyleCycle στο ΕΜΣΤ, The Pop Up Project καλοκαιρινό event, «Il Giardino Segreto» στο ATRIUM
- Τι όπλα υπάρχουν στη βάση της Σούδας – Κινδυνεύει από πυραύλους του Ιράν;
