ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα της Αθηνών-Λαμίας, από τη γέφυρα Καλυφτάκη (χ/θ 20,60) έως τα όρια του νομού Αττικής (χ/θ 58,520), από τις 14:45, ανακοίνωσε, πριν από λίγο, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.
Όπως σημειώνει η Τροχαία Αττικής, η απόφαση απαγόρευσης κυκλοφορίας είχε ληφθεί “για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων”.
Διαβάστε επίσης
Πολιτική Προστασία: Οχήματα για τη μεταφορά των οδηγών και την ανάκτηση των οχημάτων τους από την Αττική Οδό
Κακοκαιρία Ελπίς: Η κατάσταση του οδικού δικτύου – Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες
Κλειστά και την Τετάρτη καταστήματα λιανικής και τράπεζες – Ανοιχτά σουπερμάρκετ, φαρμακεία και βενζινάδικα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσίπρας: Στόχος είναι να κυβερνήσω, όχι να είμαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης
- Κομισιόν: Δεν διαπιστώθηκε παραβίαση όρων από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στη συνεργασία του με τη ΜΚΟ Fight Impunity
- Βουλή: Πρώτος σε ψήφους ο Μπακέλας για τη θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στη Διάσκεψη των Προέδρων
- Αλέξανδρος Εξάρχου: Μπάκος, Καϋμενάκης και Γκότσης θα συμμετέχουν με 300 εκατ. ευρώ στην ΑΜΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.