ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επικοινωνία με τις Ελληνικές Αρχές, σχετικά με την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, που διερευνά η Ελληνική Αστυνομία, αλλά και σε σχέση με πληροφορίες και αναφορές ότι κύκλωμα που ενδεχομένως σχετίζεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση βιασμού δρα στην Κύπρο και στην Ελλάδα, είχε σήμερα η Αστυνομία Κύπρου.
Όπως αναφέρουν, ωστόσο, πληροφορίες του κυπριακού Sigmalive, με βάση τα όσα αναφέρθηκαν από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας προς την Ηγεσία της Αστυνομίας Κύπρου, από τα μέχρι στιγμής υπό εξέταση στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές στην Ελλάδα δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία ή μαρτυρία για οποιαδήποτε δράση προσώπων από την Κύπρο που να σχετίζεται με οποιοδήποτε κύκλωμα βιασμών και σεξουαλικής εκμετάλλευσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία αναμένει την επιστολή με τα στοιχεία που αναφέρει ότι κατέχει ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης.
Διαβάστε επίσης:
Βιασμός 24χρονης: Τι έδειξε η πρώτη εξέταση DNA
Βιασμός 24χρονης: Ο 33χρονος μετρ έκανε μήνυση στον εργοδότη της Γεωργίας για ξυλοδαρμό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Πού οφείλεται η απότομη άνοδος της τιμής του χρυσού
- Στέλιος Αγγελούδης: Από τον Ιανουάριο η συνέχιση της πεζοδρόμησης στην Αγίας Σοφίας – Η πορεία 7 έργων στην Θεσσαλονίκη
- BriQ Properties: Τα μέλη του ΔΣ που συμμετείχαν στην επανεπένδυση μερίσματος
- Τζιτζικώστας: Ανοίγει παράθυρο και για παραγωγή κινητήρων εσωτερικής καύσης στην ΕΕ και μετά το 2035