• Κοινωνία

    Βιασμός 24χρονης: Ο 33χρονος μετρ έκανε μήνυση στον εργοδότη της Γεωργίας για ξυλοδαρμό

    • NewsRoom
    Βιασμός 24χρονης: Νέα μαρτυρία για το πάρτι στη σουίτα έρχεται σε αντίθεση με όσα κατέθεσε η Γεωργία

    Γεωργία Μπίκα


    Μήνυση κατά του εργοδότη της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, με την κατηγορία του ξυλοδαρμού, κατέθεσε ο Μάνος Παπαδόπουλος, εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης.

    Ο Μάνος Παπαδόπουλος με δημοσίευσή του στο Instagram είχε καταγγείλει πως κάποιος του είχε πάρει το κινητό του με τη βία στις 13 Ιανουαρίου.

    Στην ίδια δημοσίευση, είχε γράψει πως την 1η Ιανουαρίου είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού, ανεβάζοντας μάλιστα σχετική φωτογραφία με τραύματα στα χείλη του.

    Στις 15 Ιανουαρίου είχε κάνει γνωστό με δημοσίευσή του πως προχώρησε σε μήνυση για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση για το περιστατικό.

    Παπαδόπουλος: Με χτύπησαν αλύπητα

    «Το συγκεκριμένο άτομο μαζί με τους “συνοδούς” του την 1/1/2022 με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο Instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών. Η παρακάτω εικόνα είναι στη διάθεση των αστυνομικών αρχών και των δικαστικών αρχών και καταδεικνύει την αλήθεια όσων αναφέρω. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια και προσδοκώ η απάντηση της δικαιοσύνης να είναι αμείλικτη», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

    Το άτομο που αναφέρεται αλλά και καταγράφεται στη μήνυση είναι ο εργοδότης της 24χρονης. Μέχρι στιγμής, απ’ ό,τι έχει γίνει γνωστό, δεν υπήρχε αυτόφωρη σύλληψη ή κλήση από τις αρχές στο άτομο που μήνυσε ο 33χρονος.

    Όπως είναι ήδη γνωστό από τις καταθέσεις, ο εργοδότης της 24χρονης μαζί με έναν φίλο του ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στο ξενοδοχείο το πρωί της Πρωτοχρονιάς, μετά από βοήθεια που ζήτησε η νεαρή κοπέλα μέσω τηλεφωνικής κλήσης. Μάλιστα, ο εργοδότης της χθες κατέθεσε για περίπου 2,5 ώρες στον ανακριτή για όσα γνωρίζει σχετικά με την υπόθεση της 24χρονης.

    Ίσως να υπάρχουν και νέες εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα, καθώς αναμένεται να κληθούν νέα πρόσωπα, ανάμεσα τους γνωστοί επιχειρηματίες, για να καταθέσουν στις αρχές για την υπόθεση της 24χρονης αλλά και για την παράλληλη έρευνα που γίνεται σχετικά με το κύκλωμα μαστροπείας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

    Η ανάρτηση του Μάνου Παπαδόπουλου

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ