• What's happening

    Θλίψη για την οικογένεια του Γιώργου Αγγελόπουλου

    • NewsRoom


    Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Ιωάννας Αγγελοπούλου, συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου. Η Ιωάννα Αγγελοπούλου ήταν μόλις 42 ετών και μητέρα μιας μικρής εξάχρονης κορούλας, που απέκτησε από το γάμο της με τον Προεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Αγγελόπουλο.

    Τον τελευταίο καιρό η άτυχη Ιωάννα πάλευε σε μία άνιση μάχη με τον καρκίνο και νοσηλευόταν για αρκετό χρονικό διάστημα σε νοσοκομείο των ΗΠΑ. Ωστόσο, πριν από 15 μέρες είχε επιστρέψει στην Ελλάδα, κοντά στην οικογένειά της, αφήνοντας την τελευταία της πνοή δίπλα σε αγαπημένα της πρόσωπα, χθες.

    Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο είχαν παντρευτεί το 2008 και το 2010 απέκτησαν την κόρη τους. Το ζευγάρι εμφανιζόταν συχνά στις εξέδρες του ΣΕΦ, με την άτυχη Ιωάννα να στηρίζει κάθε απόφαση του συζύγου της και να συμμερίζεται την αγωνία του για την ομάδα.

    Η πρώτη γνωριμία του Γιώργου Αγγελόπουλου με την τότε Ιωάννα Στάχτου έγινε στις  αρχές του 2000, σε ένα αποκριάτικο πάρτι στα Βριλήσσια. Η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει. Το σκηνικό ειδυλλιακό: Ρώμη, ο αγαπημένος ιταλός τροβαδούρος σε μουσική υπόκρουση και ένα δαχτυλίδι από το “Tiffany’s”. Η απάντηση φυσικά και ήταν θετική.

    Οκτώ περίπου χρόνια μετά από εκείνη την πρώτη τους γνωριμία, τον Αύγουστο του 2008 ο Γιώργος και ο Ιωάννα παντρεύτηκαν. Ο γάμος τους έχει γράψει ιστορία και όχι άδικα. Το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στο Λαγονήσι και αργότερα ο Αστέρας Βουλιαγμένης στη δεξίωση, έγινε χώρος συνάντησης όλου του ελληνικού τζετ σετ. Ιστιοπλοϊκά σκάφη στολισμένα και φωτισμένα μέσα στη θάλασσα περίμεναν το ζευγάρι. Όταν έφτασαν, η Ιωάννα και ο Γιώργος χειροκροτήθηκαν από τους περίπου 700 καλεσμένους.

    Δύο χρόνια αργότερα, το 2010, η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της μονάκριβής τους κόρης, την οποία και οι δύο λάτρευαν. Δυστυχώς, η ζωη όμως είχε άλλα σχέδια για την άτυχη Ιωάννα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/epithesi-dinamiti-stin-penteli-pios-ine-o-epichirimatias-tou-nammos-pou-egine-stochos/70788



    ΣΧΟΛΙΑ