• LIFE&STYLE

    Ζήνα, η προστάτιδα των VIPs: Γιατί την εμπιστεύονται Αγγελόπουλος, Κοντομηνάς, οικογένεια Χανδρή και άλλοι

    • NewsRoom


    Η Ζήνα,  το γεράκι «bodyguard» των VIP έχει γίνει ευρέως γνωστή για τη δράση της. Πρόκειται για γερακίνα, ειδικά εκπαιδευμένη να καταρρίπτει drones και αποτελεί πλέον το πιο περιζήτητο πτηνό – προστάτη σε κοσμικά parties, εκδηλώσεις κ.ο.κ. Τελευταίο της κατόρθωμα, η κατάρριψη drone σε πάρτι της οικογένειας Αγγελοπούλου στη βίλα τους στο Ψυχικό.

    Πρόσφατα ο εκπαιδευτής της, κ. Σταύρος Αθανασίου μίλησε στην Espresso για τη Ζήνα και αποκάλυψε πόσο «αμείλικτη» είναι στην εκτέλεση των καθηκόντων της.

    Η γερακίνα ήταν παρούσα στον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της.

    Σε event που είχε διοργανώσει ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ήταν επίσης εκεί. Σύμφωνα με τον Σταύρο «ο Δημήτρης Κοντομηνάς, επειδή στον κήπο του κυκλοφορούν ελεύθερα παγώνια και πάπιες με ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση να τους κάνει επίθεση. Τον διαβεβαίωσα πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα».

    Όπως ανέφερε ο Σταύρος, ο ίδιος και η Ζήνα έχουν παρευρεθεί και σε γάμο της οικογένειας Χανδρή με προσκεκλημένους επιχειρηματίες και βασιλείς από όλη την Ευρώπη. «Θυμάμαι ότι η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας είχε εντυπωσιαστεί με το γεράκι και τις δυνατότητές του» ανέφερε ο Σταύρος.

    Σα παλαιότερη συνέντευξή του ο εκπαιδευτής του γερακιού είχε πει πως η Ζήνα μπορεί να αντιλαμβάνεται το σφύριγμα του εκπαιδευτή της, να φεύγει από το χέρι του, να πετά και να γυρίζει ξανά, να εκτοξεύεται στον αέρα και να καταρρίπτει ύποπτα drones.

    Όπως εξήγησε ο Σταύρος, για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο η Ζήνα, χρειάστηκαν πολλοί μήνες σκληρής εκπαίδευσης και σχεδόν καθημερινές πτήσεις στα βουνά γύρω από την Αθήνα.

    Σημαντικό ρόλο έπαιξαν η όρασή της που μπορεί να εντοπίσει και να ζουμάρει drone από 5 χιλιόμετρα μακριά αλλά και η ταχύτητα της που φτάνει τα διακόσια χιλιόμετρα την ώρα.



    ΣΧΟΛΙΑ