• City Stories

    Ολυμπιακός: “Σφραγίζει” την πρόκριση και με ισοπαλία – Νίκη για την πρώτη θέση του ομίλου

    • NewsRoom
    Olympiakos


    Σε μία κρίσιμη και καθοριστική αναμέτρηση ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε Πέμπτη 24 Νοεμβριου την Γιούνγκ Μπόις στο  Καραΐσκάκη.

    Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League η ομάδα του Πειραιά θα κυνηγήσει την πρόκριση στη φάση των «32» αλλά και την πρωτιά στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης.

    Ο Ολυμπιακός εξασφαλίζει και με ισοπαλία την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα παλέψουν για το τρίποντο με το οποίο θα διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο.

    Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Πάουλο Μπέντο δεν σκοπεύει να κάνει εκπλήξεις στο σημερινό ματς όσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του.

    Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ρέτσο.

    Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς με τον Μάρτινς, με τον Σεμπά και τον Ελιουνούσι να είναι στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ιντέγε.

    Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ομάρ, Μανθάτης και Βιάνα. Εκτός είναι οι τραυματίες Καπίνο και Καρντόσο.

    Από την πλευρά τους, οι Ελβετοί αναμένεται να παίξουν με το κλασικό 4-4-2. Την πιθανή ενδεκάδα θα αποτελέσουν οι Εμβογκό, Σούτερ, Φον Μπέργκεν, Μπενίτο, Λέτσιακς, Σανόγκο, Ζακαριά, Σκικ, Σουλεϊμάνι, Φράι και Οαρό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νεϊμάρ: Δύο χρόνια φυλάκιση και 10 εκατ. ευρώ πρόστιμο ζητά η εισαγγελία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Στην πόρτα της εξόδου και ο Αραβίδης – Άγρια γκάζια από “Τίγρη”

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κατερίνα Τοπούζογλου: Σάρωσε τα μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Σκοποβολής – “Σήκωσε” ψηλά την Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ