• What's happening

    Πολιτικός στην Αυστραλία θήλασε μέσα στη Βουλή την κόρη της (pics)

    • NewsRoom
    Αυστραλία


    Η Λαρίσα Ουότερς και η μικρή της κόρη, Άλια Τζόι, ένα νεογέννητο μωρό μόλις έντεκα εβδομάδων, έγραψαν ιστορία στην Αυστραλία. Πώς; Η μαμά Ουότερς, θήλασε την μικρή μέσα στην Βουλή, προς έκπληξη πολλών, με τα περισσότερα όμως σχόλια να είναι άκρως θετικά.

    Για την ακρίβεια, πριν καν κλείσει τυπικά τρεις μήνες η μικρή, το ηγετικό στέλεχος των “Πρασίνων”, επέλεξε να εμφανιστεί ξανά στην Βουλή και μάλιστα έχοντας αγκαλιά την Άλια. Δεν δίστασε, λοιπόν, να θηλάσει κιόλας με μεγάλη χαρά και περηφάνια το μωρό, ενώ η Γερουσία βρισκόταν σε διαδικασία ψηφοφορίας.

    Μάλιστα, ανέβασε η ίδια φωτό στο Twitter, γράφοντας:

    «Είμαι τόσο περήφανη που η κόρη μου Άλια είναι το πρώτο μωρό που το θήλασαν στην ομοσπονδιακή βουλή. Χρειαζόμαστε περισσότερες #γυναίκες & γονείς στη βουλή».

    Δεν παρέλειψε, όμως, να αναρτήσει και μια φωτογραφία της Κρίστι Μάρσαλ, συναδέλφου της, την οποία απέβαλλαν από τον Βουλή της Βικτώρια το 2003, λόγω του ότι θήλασε την Σάρλοτ, την 11 ημερών κορούλα της. Έκανε και το εξής σχόλιο: «Ιδού η Κρίστι Μάρσαλ πριν την αποβάλουν απ’ τη βουλή της Βικτόρια επειδή θήλασε το 11 ημερών μωρό της. Πόσο έχουμε προχωρήσει!»

    Διάφορα άτομα και στελέχη κομμάτων στην Βουλή, την στήριξαν, όπως για παράδειγμα η Κέιτι Γκάλαχερ, των Εργατικών, λέγοντας πως η κίνηση αυτή αποτελεί ορόσημο για την κοινοβουλευτική ιστορία της χώρας και αξίζει σίγουρα εορτασμού.

    Πάντως, η Κρίστι Μάρσαλ δεν ήταν η τελευταία που δέχτηκε “πόλεμο” για την κίνηση της, αφού το ίδιο έγινε με την ισπανίδα βουλευτή των “Podemos”, Καρολίνα Μπεσκάνσα, η οποία άκουσε τα “εξ’αμάξης” για την κίνηση της, να θηλάσει εντός Βουλής το μωρό της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιες εισηγμένες εταιρείες έχουν γεμάτα ταμεία και ποιες άδεια. Τι να προσέξετε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παράνομες οι περικοπές συντάξεων από το Ελεγκτικό Συνέδριο – Αδιάφορα σφυρίζει η Κυβέρνηση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στα «κάγκελα» γιατροί, φυσιοθεραπευτές και φαρμακοποιοί για την αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ