ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Κλουζ κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας, γεμίζοντας μας εθνική υπερηφάνεια.
Με την υψηλότερη βαθμολογία του προκριματικού (15,366 β., σε πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 6,30), έχοντας ως μοναδική ατέλεια ένα μικρό βηματάκι στην έξοδο, έκλεισε ραντεβού με την επιτυχία για τον τελικό του Σαββάτου (22/04), όπου και αναδείχθηκε νικητής και πρωταθλητής Ευρώπης για τρίτη συνεχόμενη φορά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η δίαιτα αποτοξίνωσης 2 ημερών που θα κάνεις μετά το Πάσχα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίαιτα: Τι πιθανότητες έχετε να την χαλάσετε κάθε φορά που βγαίνετε από το σπίτι (ποσοστά)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Χανταμπάκης και Χούτος συναντήθηκαν ξανά – Το παγωτό και ο χορός (pics-video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελληνικό FBI: Σε εξέλιξη επιχείρηση για κύκλωμα παράνομων τυχερών παιχνιδιών με κέρδη16 εκ. ευρώ
- 437 έξτρα λεπτά διαφημίσεων στο Μουντιάλ από το… τρικ της FIFA περί «διαλειμμάτων ενυδάτωσης»!
- Στην Ολομέλεια σήμερα η συζήτηση του πορίσματος της εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Από ξενοδοχείο χώρος πολιτισμού – Το Ακροπόλ, ένα κομψοτέχνημα της Αθήνας ανοίγει ξανά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.