ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην όμορφη Πάτμο περνούν ξέγνοιαστες στιγμές η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, την ώρα που οι φωτογραφίες που τους δείχνουν χεράκι – χεράκι συνεχίζουν να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.
Η όμορφη παρουσιάστρια και ο πολιτικός, που συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2016 όταν, ο πρώην υπουργός ήταν καλεσμένος στο JennyJenny, περνούν ανέμελες στιγμές στο νησί, το οποίο αποτελεί το ησυχαστήριο της Τζένης.
Παρότι αποφεύγουν να γίνουν αντικείμενο σχολιασμού, το Instagram τους… πρόδωσε! Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία που απεικονίζει ένα από τα γραφικά εκκλησάκια, το οποίο είδαμε, σχεδόν ταυτόχρονα, και στα stories του Βασίλη!


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.