• What's happening

    Ραμόνα: «Μην λυπάστε κυρία Κατσαΐτη, το είπαμε και σε άλλο επεισόδιο…» (video)

    • NewsRoom


    Εξοργισμένη με την κριτική που δέχτηκε ήταν και στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Ραμόνα Βλαντή. Μάλιστα, ζήτησε εξηγήσεις για την βαθμολογία που έλαβε.

    Η παίκτρια, που φημολογείται ότι οδεύει για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2, δήλωσε ότι, «Εδώ είμαστε σαν σχολείο. Έχω διαβάσει όλη την εβδομάδα και έχει γίνει χαμός. Έρχονται άλλες που δεν έχουν διαβάσει καθόλου, επειδή ξενύχτισαν κάνοντας clubbing και παίρνουν τρία, ενώ εγώ παίρνω δύο. Θέλω να μου εξηγήσετε για να καταλάβω γιατί έχω μπερδευτεί. Σε αυτό το level του παιχνιδιού, θα έπρεπε να υπάρχουν levels ανάμεσα στα κορίτσια. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με τους βαθμούς».

    Πριν καν προλάβει η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη να αποκαλύψει την βαθμολογία της, η Ραμόνα ήταν σίγουρη ότι θα έπαιρνε 2. Η κριτής αμέσως απάντησε, «Μια ζωή προτρέχεις κοριτσάκι μου, λυπάμαι για σένα» και αποκάλυψε ότι τελικά της έβαλε 3.

    «Μην λυπάστε κυρία Κατσαΐτη, το είπαμε και σε άλλο επεισόδιο», απάντησε αμέσως  η Ραμόνα.

    «Δεν έχω κάτι μαζί σου. Εσύ μάλλον έχεις κάτι με το concept, δεν σ’ αρέσει ο τρόπος που βαθμολογούμε, δεν ξέρω. Μία συμβουλή έχω να σου δώσω. Άκουσέ μας μία φορά, χωρίς να ψιθυρίζεις από πίσω. Άκουσε τι λέμε και στα άλλα κορίτσια και μην εστιάζεις στον βαθμό. Δικαιολογούμε τα πάντα, βαθμολογούμε εικόνες, όχι ανθρώπους. Εσύ μιλάς με ονόματα. Εγώ κρίνω την εικόνα Ράμονα, αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις. Λυπάμαι που δεν σ’ αρέσει αυτός ο τρόπος, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο», απάντησε η Κατσαΐτη.

    Η Ευαγγελία Αραβανή προσπάθησε να ηρεμήσει την Ραμόνα λέγοντάς της πως, «Εσύ έχεις ανεβάσει το επίπεδο στο παιχνίδι από πριν και ίσως γι’ αυτό οι κριτές είναι πιο αυστηροί, για να γίνεις ακόμα καλύτερη».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Μπαρτσελόνα στην Αθήνα! – Δείτε video από την προπόνηση της ομάδας στο Καραϊσκάκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο Halloween του ζεύγους Τραμπ στον Λευκό Οίκο (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντίνος Βασάλος: Η on air έκπληξη για τα γενέθλιά του! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ