• City Stories

    Παναθηναϊκός: Και επίσημα «πράσινοι» Λυμπερόπουλος και Φύσσας

    • NewsRoom
    panathinaikos


    Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της τόσο με το Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή, όσο και με τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος θα είναι ο νέος διευθυντής της ακαδημίας του συλλόγου.

    Ο γεννημένος στις 4 Αυγούστου 1975 νέος τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας με την ομάδα:

    «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω το σύλλογο να επιτύχει τους στόχους του».

    Από την πλευρά του ο νέος διευθυντής ακαδημίας, ο οποίος επιστρέφει για τρίτη φορά στον Παναθηναϊκό (πρώτα ως ποδοσφαιριστής το 2007 και στη συνέχεια ως διευθυντής ποδοσφαίρου τον Αύγουστο του 2014), τόνισε:

    «Η τιμή που μου γίνεται να αναλάβω αυτή τη θέση είναι σημαντική. Οι αναπτυξιακές ηλικίες είναι μοναδικές έχοντας να κάνουν με παιδιά, γι’ αυτό έχω την υποχρέωση να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαπραγμάτευση: Στο μικροσκόπιο η επιστολή του ESM – Πώς σκοπεύει να «χτυπήσει» η κυβέρνηση

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα»: Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος δολοφονήθηκε

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αντέχεις να το δεις; «Από τα 6 μου, σκλάβα του σεξ για την ελίτ της Ευρώπης» – Συγκλονιστική αποκάλυψη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ