• sports

    Παναθηναϊκός: Το μπλοκάκι του «Λύμπε» – Αυτές είναι οι πρώτες μεταγραφές

    • NewsRoom


    Στην ενίσχυση του ρόστερ του Παναθηναϊκού θα προχωρήσει στις επόμενες ημέρες ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Λυμπερόπουλος. Μεταγραφές που θα ταράξουν τις ισορροπίες και θα δώσουν στους πράσινους το πάθος που αναζητά ο Μαρίνος Ουζουνίδης, θέλει να κάνει ο «Λύμπε».

    Και οι πρώτες του μεταγραφές αφορούν… ανανέωση στο ιατρικό τιμ του συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα, εκεί αναμένεται να ενταχθούν οι Χρήστος Καρβουνίδης και Γιάννης Κωτσής. Ο πρώτος είναι φυσιοθεραπευτής και ο δεύτερος εργοφυσιολόγος, αμφότεροι με πολλά… χιλιόμετρα στο ποδόσφαιρο, ενώ στο παρελθόν έχουν περάσει ξανά από τον Παναθηναϊκό.

    Από ‘κει και πέρα, ο Λυμπερόπουλος είναι ήδη σε ανοιχτή γραμμή με τον Μαρίνο Ουζουνίδη όσον αφορά τα μεταγραφικά των πρασίνων. Ένα από τα «θέματα» που καίνε είναι αυτό του Κουρμπέλη. Ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα υπάρχουν επαφές και επικρατεί αισιοδοξία πως θα ολοκληρωθεί το deal μέσα στον Γενάρη. Άλλωστε, πρόκειται για προσωπική επιλογή και του κόουτς του τριφυλλιού, που θέλει με τον Έλληνα άσο να καλύψει την «τρύπα» στη θέση του αμυντικού μέσου (παίζει και σαν στόπερ αν χρειαστεί).

    Υπάρχουν κι άλλα ονόματα που «παίζουν» για τον Παναθηναϊκό, όπως για παράδειγμα του επιθετικού Ισάκ ή του αμυντικού χαφ Γκνιάτιτς (του Πλατανιά), όμως δεν υπάρχει κάτι «χειροπιαστό» στην παρούσα φάση. Ένα από τα πρώτα θέματα που θα κληθεί να δώσει λύση ο Λυμπερόπουλος είναι και το τι μέλλει γενέσθαι με παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Ουζουνίδη, όπως ο Γουακάσο (έχει φύγει για το Κόπα Άφρικα) και ο Ιβανόφ…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαπραγμάτευση: Στο μικροσκόπιο η επιστολή του ESM – Πώς σκοπεύει να «χτυπήσει» η κυβέρνηση

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα»: Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος δολοφονήθηκε

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αντέχεις να το δεις; «Από τα 6 μου, σκλάβα του σεξ για την ελίτ της Ευρώπης» – Συγκλονιστική αποκάλυψη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ