• Fashion

    Jolie, Crawford, Moss, σε αδημοσίευτες φωτογραφίες που ξεσηκώνουν τα πλήθη!

    Eva Hergikova

    Eva Hergikova


    O Ιταλο-αμερικανός φωτογράφος Sante D’Orazio είναι ο μοναδικός άντρας στον κόσμο που μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει απαθανατίσει τα πιο απόκρυφα και σκοτεινά μυστικά των ομορφότερων γυναικών του πλανήτη. Kate Moss, Angelina Jolie, Cindy Crawford και πολλές άλλες είναι οι μούσες του, στο νέο άλμπουμ του με ακυκλοφόρητες φωτογραφίες που προκαλούν… ζωώδη ένστικτα.

    Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν αισθησιακές στιγμές των διάσημων αυτών γυναικών, σαφώς πιο χαλαρές από τις στημένες φωτογραφήσεις που είθισται να παρουσιάζονται σε επαγγελματικό επίπεδο.

    Σε μία, η Angelina Jolie εμφανίζεται με τσιγάρο στο στόμα, μάγκικο ύφος, αναδεικνύοντας το τατουάζ κάτω από τον αφαλό της και με βλέμμα όλο υποσχέσεις.

    Σε μία άλλη, το πανέμορφο μοντέλο Christy Turlington εμφανίζεται ξαπλωμένη σε μεταξωτά σεντόνια, ολόγυμνη, με βλέμμα απλανές, αντιπροσωπευτική της αγνής ομορφιάς της.

    Η Kate Moss, σε μία σπάνια εικόνα της, ενσαρκώνει μία έφηβη που κάνει ποδήλατο με ένα απλό, αλλά σούπερ σέξι πουά μπικίνι.

    Στο ίδιο άλμπουμ βρίσκει κανείς τη Heidi Klum με άγριο βλέμμα, ατμόσφαιρα μυστηρίου και σούπερ σέξι κόκκινα εσώρουχα.

    Το διάσημο μοντέλο Claudia Schiffer κοιτά με λάγνο βλέμμα το φακό καθώς ξεκουμπώνει το μπλουζάκι της, αφήνοντας υποσχέσεις για κάτι περισσότερο…

    Η Cindy Crawford κρύβει τα επίμαχα σημεία του γυμνού κορμιού της, ενώ αγκαλιάζει ένα μαύρο μεταξένιο ύφασμα…

    Η Eva Herzigova απολαμβάνει χαλαρή το μπάνιο της, σκεπασμένη μόνο με σαπουνάδες…



    ΣΧΟΛΙΑ