• What's happening

    Η αγαπημένη Toblerone επιστρέφει στο κανονικό της σχήμα!

    • NewsRoom


    Οι παρασκευαστές της ελβετικής σοκολάτας Toblerone θα καταργήσουν την τελευταία εκδοχή της, με τα μεγάλα κενά ανάμεσα στα διάσημα τρίγωνα κομμάτια της, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το BBC.

    Η εκδοχή αυτή κυκλοφόρησε το 2016 με στόχο να μειώσει το βάρος της σοκολάτας αλλά συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια με κάποιους να την παρομοιάζουν με σχάρα ποδηλάτου.

    Η παρασκευάστρια εταιρεία Mondelez International, η οποία εδρεύει στις ΗΠΑ, δήλωσε ότι το νέο σχήμα δεν αποτελούσε την “τέλεια μακροπρόθεσμη απάντηση” για τους πελάτες της.

    Τώρα σχεδιάζει να αυξήσει το σημερινό της μέγεθος -από συσκευασία των 150 γραμμαρίων σε συσκευασία των 200 — και να επαναφέρει το κλασικό της σχήμα.

    Όταν η σοκολάτα κυκλοφόρησε με την νέα της μορφή, η παρασκευάστρια εταιρεία το απέδωσε στην αύξηση του κόστους των συστατικών της και επισήμανε ότι θα έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στο να αλλάξει την εμφάνισή της ή να αυξήσει την τιμή πώλησής της.

    Πλέον επιστρέφει στην παλιά και πολυαγαπημένη έκδοσή της, όπως ακριβώς τη γνωρίσαμε!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ηλίας Ψινάκης: Το ξέφρενο πάρτι στο Nammos της Μυκόνου για τη γιορτή του (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το δράμα της γυναίκας που βρέθηκε μαχαιρωμένη – Τα στοιχεία συγκλίνουν σε απόπειρα αυτοκτονίας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σε ποια εταιρεία δουλεύουν για 4 μέρες και πληρώνονται για 5: Πώς «παρήγαγε» αφοσιωμένους και ικανοποιημένους υπαλλήλους



    ΣΧΟΛΙΑ