ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η COSMOTE φροντίζει για την απρόσκοπτη επικοινωνία των συνδρομητών στις περιοχές του δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης και στο νομό Μεσσηνίας, που λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Στο πλαίσιο αυτό, αναστέλλει τις διαδικασίες φραγής λόγω οφειλών στις συνδέσεις σταθερής & κινητής τηλεφωνίας, internet και τηλεόρασης, ιδιωτών και επαγγελματιών, που βρίσκονται στον δήμο Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης και στο νομό Μεσσηνίας, για τους επόμενους δυο μήνες.
Επιπλέον, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, προχωρά σε άρση της φραγής ατελώς στις συνδέσεις που έχουν ήδη φραγεί.
Ακόμα, στις περιπτώσεις τεχνικού προβλήματος λόγω της κακοκαιρίας σε συνδρομές OTE TV Μέσω Δορυφόρου, στις περιοχές που κηρύχτηκαν σε έκτακτη ανάγκη, θα παρέχεται, μετά από σχετική αναγγελία βλάβης από τον συνδρομητή, δωρεάν επίσκεψη εξουσιοδοτημένου τεχνικού εγκαταστάσεων OTE TV για αποκατάσταση του προβλήματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
http://www.mononews.gr/champions-league-premiera-pari-sen-zermen-arsenal-sto-ote-tv-video/72939
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χάρης Δούκας: «40.000 ακίνητα παραμένουν κλειστά στην Αθήνα – 20.000 χωρίς ηλεκτροδότηση»
- Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης: 97,8 εκατ. ευρώ για περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Η ιστορία της Ελλάδας δεν είναι για πούλημα»
- Στον Σκλαβενίτη το 49% του Φρεσκούλη των Latsco και Ταμβακάκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.