• sports

    Αρχηγός στο NBA All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

    • NewsRoom


    Αρχηγός της Ανατολής στο NBA All Star Game αναδείχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από κάθε άλλο παίκτη. Πρόκειται για τον πρώτο Έλληνα που καταφέρνει να φτάσει τόσο ψηλά στο NBA. Ο μεγάλος αγώνας πρόκειται να διεξαχθεί στο Σάρλοτ στις 15 – 17 Φεβρουαρίου. Η ομάδα του Αντετοκούνμπο θα έρθει αντιμέτωπη με την ομάδα του ΛεΜπρον Τζέιμς.

    Συνολικά, ο Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε 4.375.747 ψήφους ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς συγκέντρωσε 4.620.809 ψήφους στη Δύση. Ο Greek Freak κέρδισε 269 ψήφους στην ψηφοφορία των παικτών, έναντι 174 του ΛεΜπρον, και 99 στους δημοσιογράφους, με τον «βασιλιά» να σταματάει στους 78.

    Οι βασικοί στην Ανατολή είναι: Κάιρι Ίρβινγκ (Σέλτικς), Κέμπο Γουόκερ (Σάρλοτ Χόρνετς), Καουάι Λέοναρντ (Τορόντο Ράπτορς), Ζοέλ Εμπίντ (Φιλαδέλφεια) και φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς). Οι βασικοί στη Δύση θα είναι: Στεφ Κάρι (Ουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον Ρόκετς), Πολ Τζορτζ (Θάντερ), Κέβιν Ντουράντ ( Ουόριορς) και ο αρχηγός Λεμπρόν (ΛΑ Λέικερς). Οι δύο αρχηγοί, Αντετοκούνμπο και ΛεMπρόν, θα επιλέξουν σε ζωντανή μετάδοση από το ESPN, τους παίκτες που θέλουν για συμπαίκτες χωρίς να υπάρχει κανένας περιορισμός.

    Το μήνυμα του Γιάννη

    «Πραγματικά ευλογημένος και ευγνώμων», δήλωσε ο αστέρας του NBA για την τιμή που του δόθηκε.

    «Ξέρω ποιον θα επιλέξω. Όλα έχουν σχέση με την αγάπη. Είμαι εραστής και όχι πολεμιστής, οπότε θα επιλέξω τον Τζοέλ Εμπίντ. Μετά τους βασικούς θα επιλέξω τους αναπληρωματικούς και τους συμπαίκτες μου. Τον Μίντλετον και τον Μπλέντσο. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να εκπροσωπήσω όσο καλύτερα μπορώ την πόλη του Μιλγουόκι, τους Μπακς, τους συμπαίκτες μου και το ΝΒΑ.

    Εκτιμώ αυτό που έγινε και είμαι ευγνώμων που οι φίλαθλοι με ψήφισαν ως έναν από τους αρχηγούς στο All Star Game, το οποίο το παρακολουθεί όλος ο κόσμος. Θα κάνω την δική μου ομάδα, αλλά θα προσπαθήσω να ζήσω την στιγμή, να περάσω καλά και να απολαύσω όλη αυτή την διαδικασία», είπε ο ίδιος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Τσιτσιπάς έφαγε το σουβλάκι με το όνομά του! (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέφανος Τσιτσιπάς: Τι ανέβασε στα social media μετά την ήττα του από τον Ναδάλ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Sports Illustrated: Στους πιο γυμνασμένους αθλητές παγκοσμίως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο



    ΣΧΟΛΙΑ