ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκε μια τουρίστρια στην παραλία Φαλάσαρνα των Χανίων προκειμένου να προστατευθεί από τον ήλιο.
Προφανώς η ίδια δεν ήθελε να πληρώσει για την ξαπλώστρα κι έτσι βρήκε άλλον τρόπο για να χαλαρώσει στην παραλία χωρίς να εκτίθεται στον καυτό ήλιο.
Η εν λόγω τουρίστρια που βρέθηκε στην περιοχή για διακοπές ανακάλυψε μια… ομολογουμένως πρωτόγνωρη λύση για να αποφύγει την πληρωμή του σετ ομπρέλας – ξαπλώστρας, βρίσκοντας «καταφύγιο» κάτω από τον πίνακα με τις τιμές για τα θαλάσσια σπορ!
Η φωτογραφία είναι από το σημείο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Καμπανάκι» της ΠΟΜΙΔΑ: Κίνδυνος προστίμων για τις επιθεωρήσεις στα ασανσέρ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη διαδικτυακή απάτη: «Πωλούσε» στοιχηματικές υπηρεσίες έναντι αδρής αμοιβής
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ στην Αχαΐα: 36χρονη μητέρα τριών παιδιών βρέθηκε κρεμασμένη σε αποθήκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Royal Caribbean παρέλαβε ο κρουαζιερόπλοιο Legend of the Seas που θα πλέει στη Μεσόγειο
- Μπεν Γκβιρ: «Η συμφωνία Τραμπ με το Ιράν δεν δεσμεύει το Ισραήλ»
- Τράπεζα της Ελλάδος: Στα 218,14 δισ. ευρώ ο ισολογισμός στο τέλος Μαΐου
- Τζίνα Ράινχαρτ: Ποια είναι η billionaire που επένδυσε 1 δισ. δολ. στην Space X του Μασκ

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.