• What's happening

    Αντιδρούν στην πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης με 24ωρη απεργία οι υπάλληλοι!


    Στην είσοδο του ξενοδοχείου “Αστέρα Βουλιαγμένης” θα βρίσκονται από σήμερα και για 24 ώρες, οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχειακό συγκρότημα, διαμαρτυρόμενοι, στην ανακοίνωση των νέων ιδιοκτητών να κλείσουν για δυο χρόνια το ξενοδοχείο προκειμένου να αρχίσουν τις εργασίες ανακατασκευής του, χωρίς ωστόσο να έχουν ενημερώσει, όπως ισχυρίζονται οι υπάλληλοι, με σαφήνεια, ποιο θα είναι το εργασιακό μέλλον των 600 και πλέον υπαλλήλων.

    Ομως, την ίδια στιγμή,  οι δύο αίθουσες, του Αρίωνα και του Westin, είναι κλεισμένες από την Ισραηλινή εταιρία, Verint, για την διοργάνωση συνεδρίου της. Ετσι, από τις 6 π.μ. σήμερα Τρίτη 8 Νοεμβρίου ως τις 6 π.μ. της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου το προσωπικό του ξενοδοχείου θα βρίσκεται στην είσοδο του city resort, όπου τηλεοπτικά κανάλια απ΄όλο τον κόσμο θα βρίσκονται εκεί προκειμένου να καταγράψουν την μεγαλύτερη απεργία στην ιστορία του ελληνικού τουρισμού.

    Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” ετοιμάζονται αγωγές για απιστία κατά του δημοσίου συμφέροντος για όλους όσους εμπλέκονται στην αγοραπωλησία του ξενοδοχειακού συγκροτήματος “Αστέρα Βουλιαγμένης”.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διευθύνων σύμβουλος της “ΑΞΕ Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης” κ.Πολυχρόνης Γριβέας ζήτησε, σήμερα το πρωι, να συναντηθεί κατ΄ίδίαν με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ξενοδοχείου κ.Π.Κούκο, χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς ο κ.Κούκος αρνήθηκε τη συνάντηση.

    Την προηγούμενη εβδομάδα, οι εκπρόσωποι των νέων ιδιοκτητών στην διάρκεια μιας συνάντησης με τους υπαλλήλους ανακοίνωσαν την εθελουσία έξοδο και την αναστολή λειτουργίας του συγκροτήματος για 2 χρόνια! Σύμφωνα με τον πρόεδρο των υπαλλήλων κ.Π.Κούκο, “δεν είπαν κουβέντα στους εργαζόμενους για το τι θα γίνει σ΄αυτό το διάστημα, για το πως θα λειτουργήσει η διαθεσιμότητα. Κι αυτό παρότι γνώριζαν εδώ και δύο χρόνια ότι ο Αστέρας θα περάσει στα χέρια τους και παρότι έχουν σαφή εικόνα του προσωπικού-τόσο σαφή που στην εθελούσια που ανακοίνωσαν “φωτογραφίζουν” δύο υπαλλήλους με ειδικά προβλήματα υγείας”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Προβάδισμα 15 μονάδων για τη ΝΔ, δίνει νέα δημοσκόπηση

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Eurogroup: Το ΔΝΤ συμφωνεί να μπει στο ελληνικό πρόγραμμα – Mέτρα για το χρέος εξετάζει ο ESM



    ΣΧΟΛΙΑ