• What's happening

    Απεργούν οι υπάλληλοι του Αστέρα Βουλιαγμένης μέχρι να εμφανισθεί ο Π. Γριβέας

    Πολύχρονης Γριβέας. Επικεφαλής Αστέρα Βουλιαγμένης


    Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις αντιδράσεις τους είναι οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του “Αστέρα Βουλιαγμένης” αφού, μέχρι και σήμερα, άφαντος παραμένει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ.Πολυχρόνης Γριβέας αποφεύγοντας να δώσει σαφείς απαντήσεις για το εργασιακό μέλλον των υπαλλήλων. Έτσι, σε σημερινή τους συνεδρίαση ο Σύλλογος Υπαλλήλων της εταιρίας “ΑΞΕ Αστήρ Παλάς” αποφάσισε, σε πρώτη φάση, την πραγματοποίηση 3ώρης στάσης εργασίας την προσεχή Τετάρτη 2 Νοεμβρίου από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους εάν δεν υπάρξουν ρητές απαντήσεις και δεσμεύσεις από την διοίκηση της εταιρίας.

    Η ανακοίνωση των υπαλλήλων:

    ssssss

    Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, εκτός απροόπτου, θα “πέσουν” οι τελευταίες υπογραφές με τους νέους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, την κοινοπραξία Apollo Investment Hold Co., και ακολούθως σε 10 ημέρες, περίπου, στις 11 Νοεμβρίου, έχει προγραμματισθεί να ανασταλεί η λειτουργία του για τη χειμερινή περίοδο προκειμένου να αρχίσουν οι διαδικασίες ανακαίνισης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Συνεπώς, 1.000 εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους θα βρεθούν στο δρόμο, καθώς, μέχρι και αυτή την ώρα, δεν έχει γίνει καμία συνάντηση των εργαζομένων με τον κ.Πολυχρόνη Γριβέα, προκειμένου να ενημερωθούν για το εργασιακό τους μέλλον.

    Πάντως, από τις αρχές του μηνός Οκτωβρίου αλλά και μέχρι σήμερα, ο κ.Γριβέας παίζει “κρυφτούλι”, τόσο με τους δημοσιογράφους όσο και με τους εργαζόμενους, προκειμένου να μην δώσει σαφής απαντήσεις για το μέλλον τους μέσα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα, καθώς όπως είναι γνωστό, ο “Αστέρας Βουλιαγμένης” είναι η πρώτη φορά που θα αναστείλει τη λειτουργία του μια ολόκληρη χειμερινή περίοδο και οι περίπου 1.000 εργαζόμενοι θα βρεθούν στην ανεργία.

    Όπως δήλωσε στο mononews.gr ο πρόεδρος των υπαλλήλων κ.Παναγιώτης Κούκος, “δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση για το μέλλον μας, ως εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο “Αστέρα Βουλιαγμένης”. Ο κ.Π.Γριβέας αποφεύγει να συναντήσει το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου, σε μια προσπάθεια να κερδίσει χρόνο οπότε και να αποποιηθεί των ευθυνών που, μέχρι σήμερα, των βαραίνουν και είναι υποχρεωμένος σύμφωνα με σχετικό Π.Δ. να μας ενημερώνει για όλες τις κινήσεις της διοίκησης της εταιρίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δύο Βραβεία για τα Public στο θεσμό των Responsible Business Awards 2016

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Aγγ. Φράγκου: Πτωτικά αλλά σύμφωνα με τις προβλέψεις των αναλυτών τα αποτελέσματα της Navios Midstream

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλος διαγωνισμός του mononews. Δίνουμε 5 δωροεπιταγές από τα Attica αξίας 1.000 ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ