• Βασιλιάς Κάρολος: Η Στέψη

    Κέιτ Μίντλετον: Με τα σκουλαρίκια της πριγκίπισσας Νταϊάνα στη στέψη του Καρόλου

    • NewsRoom
    Η Κέιτ Μίντλετον στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου

    Η Κέιτ Μίντλετον στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου


    Φορώντας έναν επίσημο μανδύα κατέφτασε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ η Κέιτ Μίντλετον, στο πλευρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ για τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου, με τα σκουλαρίκια της να πρωταγωνιστούν, καθώς ανήκαν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

    Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας φόρεσε ένα μεταξένιο φόρεμα, δημιουργία του αγαπημένου της οίκου, Alexander McQueen, με ασημένιες ράβδους και κεντήματα με μοτίβα τριαντάφυλλου, γαϊδουράγκαθου, νάρκισσου και τριφυλλιού. Σημειώνεται ότι αυτά υποδηλώνουν τα τέσσερα έθνη του Ηνωμένου Βασιλείου.

    Τον λαιμό της στόλισε με ένα κολιέ George VI Festoon της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ Β’, το οποίο διαθέτει τρία σκέλη από μεγάλα διαμάντια.

    Τα σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήταν εκείνα που τράβηξαν όλα τα βλέμματα. Η Κέιτ με αυτόν τον τρόπο θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της μητέρας του Ουίλιαμ.

    Κατόπιν αιτήματος του νέου Βασιλιά της Αγγλίας, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φόρεσε τη στολή της Ουαλικής Φρουράς, αφού τον περασμένο Δεκέμβριο χρίστηκε συνταγματάρχης.

    Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

    Διαβάστε επίσης:

    Βασιλιάς Κάρολος: Στη Στέψη πρίγκιπας Χάρι με κοστούμι και χωρίς ενεργό ρόλο



    ΣΧΟΛΙΑ