Έλον Μασκ: Τα τηλεφωνήματα του Βανς και της Γουάιλς που του άλλαξαν γνώμη για τον Τραμπ
Έλον Μασκ: Στις 22 Ιουλίου παρουσιάζει η Tesla το ρομποταξι
Μήνυση κατά της Tesla: Ιδιοκτήτες αντιδρούν στη στήριξη του Μασκ σε ακροδεξιές πολιτικές – Η απάντηση του Έλον
Παρά το γεγονός ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που επιστρέφει στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο, δεν έχει ακόμη ξεκινήσει επίσημες συζητήσεις σχετικά με το νέο του υπουργικό συμβούλιο, τα ονόματα που διαρρέουν στα διεθνή μέσα είναι πολλά.
Ένα από τα στελέχη που αναμένονταν να λάβει σημαντική θέση κοντά στο νέο πρόεδρο είναι η Σούζι Γουάιλς, μία από τις δύο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ.
1
Διορίστηκε ήδη νέα προσωπάρχης του στον Λευκό Οίκο. Και είναι η πρώτη γυναίκα στην ιστορία των ΗΠΑ που αναλαμβάνει μια τέτοια νευραλγική θέση.
Αν και οι πολιτικές της απόψεις παραμένουν κάπως ασαφείς, θεωρείται ότι ηγήθηκε ενός επιτυχημένου και εξορθολογισμένου προεδρικού αγώνα.
Οι υποστηρικτές της πιστεύουν ότι θα μπορούσε να εισαγάγει ένα επίπεδο οργάνωσης και πειθαρχίας που συχνά απουσίαζε κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του Τραμπ, η οποία σημαδεύτηκε από μια σειρά αλλαγών στον ρόλο του προσωπάρχη.
Έλον Μασκ, Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ και Μάικ Πομπέο είναι μερικά άλλα από τα πρόσωπα που πιθανολογείται ότι θα συμμετάσχουν στη νέα κυβέρνηση του Ρεπουμπλικανού προέδρου, σύμφωνα με άρθρο της Guardian.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα οικονομικά και επιχειρηματικά νέα;
Εγγραφείτε στο Newsletter του mononews.gr
By submitting your email, you agree to our Terms and Privacy Notice. You can opt out at any time. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Οικογένεια Δακτυλίδη: Από τον μεταχειρισμένο εκσκαφέα και τα λεωφορεία στη Μύκονο, στα πένταστερα ξενοδοχεία
Ισραήλ: Κλείνει το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου Λεβιάθαν, διακόπτοντας την τροφοδοσία στην Αίγυπτο
Voucher έως €800 σε 2.500 παιδιά από Οκτώβριο – Πρόγραμμα του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει την όψη της Μέσης Ανατολής με τα πλήγματα στο Ιράν
Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποχωρεί από την Bundestag ενόψει της ανάληψης της προεδρίας της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ
Πρέσβης Ισραήλ στον ΟΗΕ: Το Ιράν επιτίθεται στον άμαχο πληθυσμό του Ισραήλ – Ήθελαν να μας εξαφανίσουν από τον χάρτη
Ιταλία: Τέλος από τον Σεπτέμβριο η χρήση κινητών τηλεφώνων από τους μαθητές λυκείου
Γερμανία: Απομακρύνει Γερμανούς πολίτες από το Ισραήλ
Ισραήλ: Καταστρέψαμε με UAV δύο ιρανικά μαχητικά F-14
ΥΠΕΞ Ιράν: «Οι εγκληματίες πολέμου που κρύβονται σε καταφύγια στο Τελ Αβίβ δεν θα μείνουν ατιμώρητοι»
Τουρκία: Ανάρτησε χάρτη στην UNESCO για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό – Κόβει στη μέση το Αιγαίο
Νετανιάχου: Δεν αποκλείει την εξόντωση του Χαμενεΐ – «Δεν θα κλιμακώσει τον πόλεμο, θα τον τερματίσει»
ΥΠΕΞ Ιράν: Ένα τηλεφώνημα της Ουάσινγκτον στο Ισραήλ θα μπορούσε να «ανοίξει το δρόμο για τη διπλωματία»