ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανοίγει η συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση – Ποια άρθρα θα αλλάξουν, ποιος θα αναλάβει πρόεδρος της Επιτροπής
Συνεχίζονται ακάθεκτα τα «ρουσφέτια» του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν το κλείσιμο της Βουλής και της επίσημης προκήρυξης εκλογών, με δεκάδες μετατάξεις και προσλήψεις ημετέρων στις υπηρεσίες της Βουλής μέσα σε λίγες ώρες.
Μέσα σε λίγες ώρες, στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια αναρτήθηκαν πάνω από 32 μετατάξεις υπαλλήλων, από υπουργεία και ΟΤΑ, οι οποίοι με υπογραφή του Νίκου Βούτση μεταφέρονται στο προνομιακό μισθολογικά περιβάλλον της Βουλής. Ταυτόχρονα, συνεχίζονται και οι προσλήψεις με διετής συμβάσεις εργασίας στη Βουλή.
Όλα αυτά παρά την κατακραυγή που έφερε η αποκάλυψη πως πριν από λίγες ημέρες η Βουλή προσέλαβε ως συμβασιούχους, μετακλητούς υπουργείων η θητεία τους θα ολοκληρωνόταν κανονικά μετά τις εκλογές.
Την ίδια ώρα, πάντως, η κυβέρνηση προσπάθησε να μετριάσει τις αρνητικές επιπτώσεις, απορρίπτοντας τις φωτογραφικές τροπολογίες που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι που ωστόσο έφερε έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεντβέντεφ: Η Ρωσία δεν επιθυμεί μια παγκόσμια σύρραξη αλλά η κατάσταση διεθνώς φαίνεται πολύ επικίνδυνη
- Οι μισοί ναυτικοί θέλουν να εγκαταλείψουν την θάλασσα – Οι βασικοί λόγοι είναι ότι δεν βγαίνουν στην στεριά, άγχος για τις επιθεωρήσεις και ψυχολογικά προβλήματα
- Daniel Susskind: Το μέλλον με την AI δεν είναι προδιαγεγραμμένο, έχουμε επιλογές ως ανθρωπότητα
- Το δολάριο ΗΠΑ ανακάμπτει από τα χαμηλά τετραετίας, καθώς ο Κέβιν Γουόρς προτάθηκε για νέος πρόεδρος της Fed
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.