ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 50 τραυματίστηκαν σήμερα από το ρωσικό πλήγμα σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό στην κεντρική Ουκρανία, ανακοίνωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
«Μόλις έλαβα μια πληροφορία για ένα πυραυλικό πλήγμα σε σιδηροδρομικό σταθμό στην περιφέρεια του Ντνιπροπετρόφσκ (…) Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 50 τραυματίστηκαν», είπε ο Ζελένσκι.
Διαβάστε επίσης
Μπιλ Γκέιτς: «Ο Φάουτσι ήταν ήρωας μου»
Ξανά θετική στον κορωνοϊό η Τζιλ Μπάιντεν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φιντάν: Η Τουρκία ανησυχεί για μια νέα γενοκτονία από τον Νετανιάχου στον Λίβανο
- Έξαλλος ο Παύλος Μαρινάκης για τη Σοφία Μητσοτάκη: «Η τοξικότητα και το μίσος τους δεν έχουν όρια»
- Axios: Σχέδιο Μακρόν για τερματισμό του Πολέμου στον Λίβανο – Η Βηρυτός να αναγνωρίσει το Ισραήλ
- Bloomberg: Φόβοι για περαιτέρω αναταραχή στο πετρέλαιο λόγω απεργιών στο Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.