ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη ένας άνδρας φέρεται να δολοφόνησε την αδερφή του και στη συνέχεια να κάλεσε την ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το φονικό έγινε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, σε διαμέρισμα επί της οδού Αλεξάνδρειας, στην περιοχή της Χαριλάου. Ο 50χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε μια σακούλα προκειμένου να πνίξει την αδελφή του και έπειτα από την αποτρόπαια πράξη του κάλεσε στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης για να ομολογήσει.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα εντόπισαν τη σορό της 59χρονης γυναίκας και συνέλαβαν τον 50χρονο. Την υπόθεση έχει αναλάβει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα.
Διαβάστε επίσης:
Σύλληψη εφοριακού στην Κατερίνη για δωροληψία και παρανομίες με όπλα και σφραγίδες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Στρέφεται στη Λευκορωσία για φθηνότερη ποτάσα εν μέσω εμπορικής έντασης με τον Καναδά
- Στο ιστορικό χαμηλό του 32% η δημοτικότητά του – Υποχωρεί η στήριξη και από Ρεπουμπλικανούς
- Ανάλυση του BBC: Οι ήττες του Μερτς υπονομεύουν τη σταθερότητα στη Γερμανία και την Ευρώπη πριν το κρίσιμο 2027
- Τραμπ: «Βουβά» πλάνα από τον Λευκό Οίκο μετά το μποϊκοτάζ των τηλεοπτικών δικτύων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.